Los bericht bekijken
  #12  
Oud 9 april 2009, 14:32
loekieloek's schermafbeelding
loekieloek loekieloek is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 9 april 2009
Locatie: den haag
Ziggo Internet: ziggo alles in 1
DTV: samsung dcb H380R
Berichten: 4
Standaard samsung dcb H380R

Hallo,

Ik had een samsung dcb H360 R en die heb ik nadat ik hem had gekregen direct na 4 dagen teruggestuurd naar Ziggo, het heeft mij 8 weken geduurd voor ik een nieuwe samsung retour kreeg van Ziggo dat gebeurd mij niet meer , als ik wat koop doe ik het voortaan in een winkel en niet meer via Ziggo het heeft mij ongeveer 12 euro aan telefoonkosten gekost om mij een andere HD ontvanger toe te sturen, wat een ramp bedrijf is dat Ziggo. ik heb na 8 weken eindelijk een nieuwere HD ontvanger gekregen namelijk de Samsung dcb H380R.

De 360 was een ramp, ik had 2 afstandsbedieningen nodig , 1 om van zender te wisselen via de Samsung dcb 360R en 1 afstandsbediening van de tv, om mijn geluid te regelen (via HDMI aangesloten). ik werd er gek van.

Nu met de nieuwere versie de dcb H380R is dat probleem van volumeregeling opgelost ik vind het veel prettiger werken zo.

wat ik wel mist, maar dat is persoonljk denk ik ,is dat je geen blauw lampje meer ziet branden als de uitzending in HD kwaliteit wordt uitgezonden dat vondt ik wel erg handig van de 360 serie, bij de nieuwere 380R controleerde ik in het begin dan telkens of de resolutie wel op 1080I staat.

Moest ik mij bij de 360 in allerlei bochten wringen om de tv van zender te laten veranderen , zoals afstandsbediening onder een bepaalde hoek richten of ik was soms 30 seconden bezig om op de afstandsbediening b.v de zendernummer in te drukken , met deze nieuwere versie ( 380) maakt het niet meer uit waar je staat alles werkt perfecto......
tot heden ben ik er tevreden mee, ik heb de dcb H38oR nu vanaf 24 maart in huis.