Los bericht bekijken
  #13  
Oud 9 april 2009, 12:20
Vrijevogels's schermafbeelding
Vrijevogels Vrijevogels is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 27 augustus 2008
Locatie: Franeker Ziggo
Ziggo Internet: Connect Max, Play Max, volop bellen, Ubee modem
DTV: Horizon
Berichten: 1.018
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door TVdigitaal Bekijk bericht
Twigger niet gaan schreeuwen als je niet weet hoe het zit.

De feed van Cartoon Network die heeft sinds anderhalve maand nederlandse DVB subtitels en deze geven we sindsdien dan ook gewoon door. De 24 uurs feed van TCM heeft GEEN DVB subtitels maar alleen de TXT subtitels. We zijn wel wakker maar er valt dus niks door te geven TCM die jullie na 21.00 zagen kwam dus van de feed van Cartoon.

Heb hier al eens eerder gepost dat ook wij voorstander zijn van DVB subtitels. Ik ga in ieder geval nog eens informeren of TCM ook op de 24 uurs feed DVB subs kan toevoegen zodat wij deze ook aan jullie kunnen aanbieden....het zelfde geld voor de andere kanalen (Discovery's, Halmark) zonder DVB subtiteling.

Vreemd, volgens mij zijn alle tekenfilms op deze versie van cartoonnetwork toch in het nederlands ingesproken? Wat heb je dan aan dvb subs op dit kanaal???? Trouwens nog nooit subs gezien op cartoonnetwork, alleen op TCM, waarschijnlijk wordt daarom een dvb sub aan de feed meegegeven en niet voor cartoonnetwork, deze optie kan dus wel uit, lijkt mij.

Is er anders een mogelijkheid om de still op het kanaal van cartoonnetwork uit te zetten, hebben we in ieder geval in de uren dat cartoonnetwork niet uit zend voorlopig dvb subs op TCM ( zijn de zelfde fims, alleen met betere en meer films met subs, moet dus mogelijk zijn toch ???? )

Laatst gewijzigd door Vrijevogels; 9 april 2009 om 12:26 Reden: meer onfo