Los bericht bekijken
  #99  
Oud 9 april 2009, 09:36
Braamsluiper's schermafbeelding
Braamsluiper Braamsluiper is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 8 april 2009
Locatie: Stadskanaal @home
DTV: Philips
Berichten: 3
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door pboes Bekijk bericht
Waar heb je die informatie vandaan? Ik heb het nergens gelezen in ieder geval. Volgens mij zit één van die zenders in een Etalagekanaal of zo en dat is dan voor een maand.

Maar het is duidelijk dat Ziggo zenders opneemt in het pakket die het minst kosten of het meeste geld opleveren. Dat er meer of minder naar gekeken wordt interesseert ze niet. Al die koopzenders, waar volgens mij echt helemaal niemand op zit te wachten, zijn daar wel het bewijs van.
pboes, Je hebt gelijk. De zenders zijn slechts tijdelijk (voor 1 maand) te zien via het etalage kanaal. Ik dacht dat beide zenders waren toegevoegt bij CDS. Maar toch.. Wat die koopzenders betreft, weg ermee, want geen hond kijkt erna. Op deze manier ontstaat er ook extra bandbreedte om de kwaliteit op te krikken (HDTV diensten etc.) en voor toevoeging van de zenders Scifi en 13th Street. Deze laatste 2 filmkanalen zijn in feite nog de ontbrekende factor voor het Ziggo aanbod, want over het algemeen ben ik best tevreden verder (zeker in vergelijking met canal digitaal). Laten we hopen dat de (gecodeerde) testsignalen inderdaad bovenstaande zenders zijn..