Los bericht bekijken
  #37  
Oud 8 april 2009, 23:45
Excalibur's schermafbeelding
Excalibur Excalibur is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 15 oktober 2008
Locatie: Deventer
Ziggo Internet: Abonnement: Alles-In-Een Plus / Modem: Motorola SBV5121
DTV: Humax IR-FOX C
Berichten: 3.525
Standaard

Om de discussie of ik wel of niet een medewerker ben uit de wereld te helpen, ik ben werkzaam bij Centric. Een landelijke leverancier van IT-diensten in de ruimste zin van het woord. Verder wil ik hier weinig over kwijt, take it or leave it, maar blijf er niet over door emmeren. Wat is trouwens de relevantie van waar ik werk in dit geheel? Over offtopic gesproken

Dien ik een medewerker te zijn om een dergelijk standpunt te mogen hebben? Onnodig of niet onnodig. Ik vind het gezien de vooruitgang en de huidige tijd waarin we leven een niet meer als logische stap dat men langzaam aan het analoge aanbod terug zal gaan brengen. Er moet hier ooit eens mee begonnen worden en dit is tevens de toekomst. We kunnen moeilijk over 50jaar nog steeds het al reeds verouderde analoge signaal blijven aanbieden. Het is gewoon een zeer inefficiënte en achterhaalde techniek om zenders aan te bieden aan klanten.

De techniek zal verder gaan, dus ook de aanbieders zullen met hun technieken verder blijven gaan. Logisch, stilstand is in deze zeker niet goed. En analoog tot in de zeer verre toekomst blijven aanbieden is stilstand.

De cassettebandjes zijn toch ook al zo goed als vervangen voor cd's en dvd's?
Analoge draadloze telefoontoestellen zijn toch ook reeds vervangen voor dect toestellen?
Het aanbod in beeldbuis tv's word ook rap minder, en zijn eigenlijk al vervangen voor lcd/plasma tv's.

Digitale tv is de toekomst, hoe je het ook wend of keert. En ooit zal men moeten gaan beginnen met het inkrimpen van het aanbieden van de oude technieken. Ook KPN zal ooit het oude analoge telefoonnetwerk uitfaseren, als het al niet is om het ergens anders voor te gebruiken is het wel omdat het te duur is geworden omdat er te weinig abonnee's van zijn.

Waarom zijn de kabelaars de enige tv abnbieders die nog verplicht het aanbod analoge zenders op peil zou moeten houden terwijl andere tv aanbieders vrij spel hebben op de markt en nergens toe verplicht zijn? Ook de overheid heeft het analoge ether signaal uitgezet? Had dit dan niet gehandhaafd moeten blijven? Waarom mag dit signaal wel door de overheid uitgezet worden, maar moeten de kabelaars van diezelfde overheid wel een analoog signaal blijven leveren? Beetje krom, vind je zelf ook niet?
__________________