Los bericht bekijken
  #28  
Oud 8 april 2009, 21:46
Riparius's schermafbeelding
Riparius Riparius is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 5 maart 2009
Locatie: ***
Berichten: 3.926
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door alma Bekijk bericht
Mwa, ik HEB al een HD-ontvanger+smartcard gekocht vorige week. Dus ik ga niets meer afhalen.
Maar, als ik jou was, zou ik even bellen (lokaal tarief immers) met Ziggo over dit speciale geval. Iemand anders blijmaken is toe te juichen.

Net vandaag ook de HD-ontvanger geïnstalleerd, dus ik ben wel benieuwd naar de duur van die preview-periode. 10 weken? Da's lang.

Marc
Ik denk niet dat ik ga bellen, want zoals ik al eerder schreef heb ik het al helemaal gehad met deze actie. Bovendien zal bellen geen oplossing brengen: de winkeliers die meedoen aan de actie hebben uiteraard opdracht gekregen om van iedereen die met de (op naam gestelde!) kortingsbon aan komt zetten het nummer van de geleverde smartcard op de bon te zetten en de klant een handtekening te laten zetten alvorens de bon in te nemen. Als ik dan aan kom zetten met een verhaal dat ik telefonisch van een Ziggo medewerker toestemming heb gekregen om de bon in te leveren zonder registratie van het nummer van de aan mij geleverde smartcard, denk jij dan echt dat die winkelier tegen mij zegt: O ja natuurlijk meneer Riparius, als U dat zegt dan is dat zo en dan doen we dat zo?