Los bericht bekijken
  #24  
Oud 8 april 2009, 20:57
Riparius's schermafbeelding
Riparius Riparius is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 5 maart 2009
Locatie: ***
Berichten: 3.926
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door derdedeurtje Bekijk bericht
Jawel! ik heb bericht van Ziggo! 9 mei kan ik de decoder en het startpakket digitale televisie afhalen met de toegestuurde koopbon van 15 euro bij overgauw bv. Gelijk een goedkopertje voor de slaapkamer! Ik hoop dat de preview periode nog steeds 10 weken is.
Inderdaad, ook hier is vandaag per post de maanden geleden beloofde Ziggo waardebon binnengekomen. Op mijn bon staat dat het pakket moet worden afgehaald tussen 2 mei en 31 mei 2009, er wordt overigens een ander afhaalpunt genoemd.

Maar de jubelstemming kan gerust achterwege blijven. Ik ben er niet blij mee dat bij het afhalen het nummer van de geleverde smartcard op de kaart wordt geregistreerd en dat ik voor ontvangst hiervan moet tekenen. Dat betekent namelijk dat de smartcard aan mijn Ziggo abo wordt gekoppeld of ik dat nou wil of niet, terwijl dat niet mijn bedoeling was. Ik was namelijk van plan het complete pakket inclusief smartcard kado te doen aan een familielid, omdat ik mezelf al lang heb voorzien van een extra smartcard voor gebruik in mijn TV. Maar dat plan wordt nu doorkruist door Ziggo.