Discussie: Vraag: Storing Film1 HD
Los bericht bekijken
  #9  
Oud 8 april 2009, 13:00
G.bruiker's schermafbeelding
G.bruiker G.bruiker is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 10 november 2008
Locatie: Ziggo
Ziggo Internet: Alles in een extra 200/20,Ubee EVW320b
DTV: 2x Samsung CI+ TV met SMiT cam,Samsung SMT-C7140A HD Recorder, Humax 5300C
Berichten: 3.310
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door PietH Bekijk bericht
Ik heb gisteren wat testen gedaan.

Vlak voordat de kabel ingestoken wordt in de Humax heb ik er nog een splitter opzitten die signaal splits naar stereo receiver and Humax. Toen ik deze splitter verwijderde ging de sterkte van alle HD kanalen naar waarden in de 40% en was overal het beeld goed. Ik heb nu alleen natuurlijk geen stereo ontvangst. Wat raden jullie aan om te doen? Kan ik er een soort signaal versterker tussenzetten en waar zou ik die versterker dan moeten plaatsen? Voor of na de splitter? Veel vragen maar ik ben een leek op dit gebied.
Versterker zo dicht mogelijk bij het ingangssignaal plaatsen maar je kan ook de splitter op de uitgang van de humax gooien.
Ik ben ouderwets,ik gebruik geen splitter voor mijn stereo maar gebruik een muur kastje met verdeler radio/tv en dan niet zo'n goedkoop bouwmarktding met afsluitweerstand maar een echte einddoos van Hirschmann.
Koop wel een regelbare versterker want teveel signaal is ook weer niet goed.
Maar zelf zou ik dus eerst gewoon de splitter na de humax gooien,dus op de uitgang, de humax krijgt dan het volle signaal,geeft dit ook door,en er achter ga je pas naar de stereo toe met een splitter.