Los bericht bekijken
  #29  
Oud 8 april 2009, 07:49
digitalekabeltelevisie's schermafbeelding
digitalekabeltelevisie digitalekabeltelevisie is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 19 oktober 2006
Locatie: Enschede / @Home
Berichten: 831
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Excalibur Bekijk bericht
Volgens mij ondersteund KPN dit in de huidige tijd ook niet meer. Ze hebben het heel lang ondersteund, maar ook dat is KPN aan het afbouwen, althans voor zover ik weet.
Het werkt nog gewoon (mijn vader is nog steeds tevreden gebruiker van een T65 toestel met draaischijf). KPN heeft ook nergens aangekondigd daarmee te stoppen, dus ik weet niet waar je je op baseert. KPN heeft tenminste door dat je als provider tevreden klanten niet zomaar moet dwingen naar andere toestellen omdat het jou beter uitkomt.

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Excalibur Bekijk bericht
We mogen ons erg gelukkig prijzen dat er instanties zijn die de adviezen van de programma raden niet opvolgen. Wat een stelletje wereldvreemde lui zijn dat, ook de programma raden zijn niet meer van deze tijd en kunnen net zo goed opgedoekt worden.
Je mag het oneens zijn met de adviezen van een programmaraad, tot nu toe is het de enige wettelijke inspraak die burgers hebben bij zenderkeuze. En omdat het wettelijk geregeld is moet Ziggo dat gewoon opvolgen.

Het systeem van programmaraden is niet perfect, maar het is net als bij democratie, het is een stuk beter dan de alternatieven.