Los bericht bekijken
  #28  
Oud 7 april 2009, 23:53
Excalibur's schermafbeelding
Excalibur Excalibur is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 15 oktober 2008
Locatie: Deventer
Ziggo Internet: Abonnement: Alles-In-Een Plus / Modem: Motorola SBV5121
DTV: Humax IR-FOX C
Berichten: 3.525
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door digitalekabeltelevisie Bekijk bericht
Die werkt nog steeds, in ieder geval bij KPN. Bij Ziggo weet ik trouwens niet of ze pulse dialing ondersteunen.
Volgens mij ondersteund KPN dit in de huidige tijd ook niet meer. Ze hebben het heel lang ondersteund, maar ook dat is KPN aan het afbouwen, althans voor zover ik weet.

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door digitalekabeltelevisie Bekijk bericht
De term omroepraden bestaat niet, maar ik neem aan dat je programmaraden bedoelt. Ik heb nog nooit een programmaraad horen zeggen dat ze voor afschakeling van analoog zijn. Weet wel dat Ziggo erg slecht luistert naar programmaraden, en zenders die geadviseerd zijn voor het wettelijk basispakket opeens alleen maar digitaal doorgeeft. Want daarmee zou aan de doorgifteplicht voldaan zijn. Bij lokale omroepen zegt ze opeens dat met enkel analoge doorgifte aan de doorgifteplicht voldaan is....
We mogen ons erg gelukkig prijzen dat er instanties zijn die de adviezen van de programma raden niet opvolgen. Wat een stelletje wereldvreemde lui zijn dat, ook de programma raden zijn niet meer van deze tijd en kunnen net zo goed opgedoekt worden.

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ArChie Bekijk bericht
Zelf kijk ik altijd digitale TV via zo'n Humax ontvangertje, maar als ik in mijn familie en vriendenkring ga kijken dan ben ik een eerder een uitzondering dan de regel. Velen hebben geen digitale TV en er zijn er ook die wel over een ontvanger beschikken maar vanwege het gedoe toch eigenlijk voornamelijk analoge TV kijken. Geen ongefundeerde aanname, maar gewoon de realiteit in mijn directe omgeving.
Dan word het tijd dat ook deze mensen met hun tijd meegaan. En laten we eerlijk wezen, er zit qua moeilijkheidsgraad weinig verschil tussen zappen met de AB van een TV of met een AB van een decoder. Beide keren moet je iets van een + of een - (of knoppen met gelijke functie) of cijfers indrukken. Mensen weten toch ook hoe ze op verschillende merken/typen telefoontoestellen een telefoonnummer moeten bellen?
__________________