Los bericht bekijken
  #7  
Oud 7 april 2009, 20:14
tuupje32's schermafbeelding
tuupje32 tuupje32 is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 23 mei 2008
Locatie: Oude@homegebied
Ziggo Internet: Alles in 1 Plus
DTV: Smits CI+module
Berichten: 114
Thumbs down

Na drie keer gebeld te hebben en mails gestuurd te hebben waar we geen reactie op krijgen geef ik het op,we hebben nog steeds geen installatie pakket ontvangen en ook nog geen HD decoder die we optioneel erbij hebben genomen.
Ook staat op mijn Ziggo nog steeds het oude adres,het oude losse internet abbo en de losse digitale tv,terwijl dit al lang naar Alles in plus veranderd had moeten zijn.
Lekkere puinzooi bij Ziggo dus,als ik het eind van de maand nog geen installatie pakket heb mogen ontvangen mogen ze ons als klant vaarwel zeggen.
Ik kan niks anders dan me hierover groen en geel ergeren,ze hebben ons nota bene 12 februari van dit jaar,dat is nu al bijna 2 maanden,een verhuisbevestiging gestuurd en als het dan nu nog niet geregeld is vind ik dat diep triest.
Ik wil daarom dringend verzoeken dat een Ziggo official op deze site hierop reageerd en hier eens aandacht aan gaat besteden,of zijn de Ziggo officials inmiddels verdwenen met de noorderzon omdat er teveel geklaagd werd?
Hier ga ik dus niet mee accoord

Als het niet via de normale weg kan,duidend op de HD,dan maar via het forum,dat naar mijn idee in het leven is geroepen om Ziggo-abbonees te helpen en bij te staan.