Los bericht bekijken
  #178  
Oud 7 april 2009, 18:59
ArChie's schermafbeelding
ArChie ArChie is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 juli 2005
Locatie: -
Berichten: 3.916
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door kobus Bekijk bericht
Hiervoor is geen update van het Irdeto protocol nodig.
Bij CI+ wordt het mogelijk om bepaalde restricites, zoals het wel of niet doorgeven / opnemen mogelijk maken van bepaalde uitzendingen. Of eventueel alleen opnemen in lagere resoluties toestaan.
Op zich zou, als de restricties niet ingeschakeld worden een Alphacrypt CAM gewoon alles doorlaten, zodra de restricties wel ingeschakeld worden zou het beeld bij de Alphacrypt weg vallen.
Doordat de gecertificeerde decoders, inclusief die ingebouwde bij de enkele gecertificeerd tv's iets anders in elkaar steken zullen deze hier geen hinder van onder vinden, die blijven gewoon beeld geven.
Ik denk dat het handig is dat je je eerst verdiept in de Common Interface Plus (CI+) specificaties voordat je met dergelijke uitspraken komt. Zie de volgende link waar deze specificaties gewoon te downloaden zijn:
http://www.ci-plus.com/index.php?page=registration

De extra beperkingen die mogelijk zijn bij CI+ voor de digitale TV provider hebben alleen betrekking op CI+ hardware. Vanuit het CI+ gebeuren bezien is de AlphaCrypt Classic CAM en het standaard DVB Common Interface slot hetzelfde als een normale kabel ontvanger met software CAM.