Los bericht bekijken
  #19  
Oud 7 april 2009, 18:46
ArChie's schermafbeelding
ArChie ArChie is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 juli 2005
Locatie: -
Berichten: 3.916
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Decibert Bekijk bericht
Citaat van FAQ:
Citaat van FAQ:
Of die uitspraken nu uit een FAQ op de Ziggo website komen of door Ziggo medewerkers worden verkondigd verandert nog steeds niets aan het punt dat het nietzeggende en niet te verifieren uitspraken zijn die Ziggo altijd hanteert als het gaat om de inkrimping van het analoge pakket te "rechtvaardigen". Iedereen die zelf eens een frequentieplannetje maakt van de regio waarin men woont en dat regelmatig bijwerkt als gevolg van de door Ziggo gemaakte wijzigingen kan direct zien dat vrijgekomen frequenties door het opdoeken van analoge kanalen niet ingebruik worden genomen voor uitbreidingen. Alle toevoegingen van digitale TV Transport Streams in Ziggo/Casema en Ziggo/Multikabel gebied zijn allemaal gemaakt in delen van de frequentieband die toch al ongebruikt waren.

Toen Casema nog Casema was werd door Casema personeel altijd bij hoog en laag beweerd dat het niet mogelijk was om de digitale kanalen uit te breiden omdat de kabel vol zou zitten. Na de samenvoeging van de drie kabelbedrijven tot Ziggo is er op miraculeuze manier ruimte gevonden op die al vol zittende kabel voor maar liefst 6 extra Transport Streams en later is daar ook nog een Transport Stream bij gekomen voor lokale digitale kanalen. Een wonder.

Verder kan niet iedereen de bitrates meten van de Transport Streams bij Ziggo/Casema en Ziggo/Multikabel, maar ik kan dat toevallig wel en kan dus ook bepalen dat er voldoende ruimte is door alle digitale TV kanalen die er de laatste tijd verdwenen zijn.

Als de frequenties van de analoge kanalen die zijn verdwenen inderdaad ondertussen zouden zijn ingezet voor de uitbreiding van digitale TV Transport Streams, Video On Demand of Kabel Internet dan zou je mij niet horen. Nu worden er straks echter weer zonder directe noodzaak analoge kanalen verwijderd waarmee er in Ziggo/Multikabel gebied weer drie frequenties aan de ongebruikte ruimte op de kabel kunnen worden toegevoegd terwijl er nog voldoende vrije frequenties zijn.

Citaat:
Nou doe je zelf een ongefundeerde aanname. Nog afgezien van het feit dat het ding plug&play is, zit er ook een duidelijke handleiding bij en anders bel je maar naar de technische dienst. Persoonlijk vind ik het installeren van een oude videorecorder lastiger. Je zit toch niet zonder tv als het aansluiten je niet meteen in eerste instantie lukt...
Zelf kijk ik altijd digitale TV via zo'n Humax ontvangertje, maar als ik in mijn familie en vriendenkring ga kijken dan ben ik een eerder een uitzondering dan de regel. Velen hebben geen digitale TV en er zijn er ook die wel over een ontvanger beschikken maar vanwege het gedoe toch eigenlijk voornamelijk analoge TV kijken. Geen ongefundeerde aanname, maar gewoon de realiteit in mijn directe omgeving.

Citaat:
Overigens werk ik niet bij een helpdesk, ik ben een rtv klant.
Tuurlijk. Als ik jouw berichten historie er even op na sla (http://ziggo-gebruikers.nl/forum/sea...nduser&u=28527), dan mag je graag uit de rol van helpdesk medewerker antwoord geven op vragen van Ziggo klanten. En voor een normale RTV klant beschik je over veel informatie over de werking van de helpdesk. Maar dat is natuurlijk mijn interpretatie van de berichten die je hier op het forum plaatst.

Citaat:
Maar goed, discussiėren over iets waar we toch geen invloed op hebben heeft geen zin.
Nee, laten we met z'n allen vooral geen tegengas geven of geluiden laten horen die strijdig zijn met het beleid van Ziggo. Dat geeft een goed signaal af aan het Ziggo management. Kunnen ze zich helemaal op de borst kloppen dat ze het zo goed doen en dat ze zo goed luisteren naar hun klanten.