Los bericht bekijken
  #15  
Oud 7 april 2009, 11:52
Decibert's schermafbeelding
Decibert Decibert is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 25 maart 2009
Locatie: Amstelveen / Casema
Berichten: 915
Standaard

Citaat:
...aangezien er de laatste tijd ook diverse digitale TV kanalen zijn verdwenen waar niets voor terug gekomen is.
Citaat van FAQ:
Citaat:
Zo zullen steeds meer zenders in de toekomst in HD-kwaliteit te ontvangen zijn, daarvoor is extra ruimte op de kabel nodig. Ook zal Ziggo binnenkort hogere internet snelheden gaan aanbieden. Ook daarvoor is extra capaciteit nodig op de kabel.
__________________________________________________ ___________
Citaat:
Op basis van welk openbaar onderzoek beweer je dit nu weer? Ik doe mee aan verschillende onderzoeken van Ziggo en nog nooit is mij als klant gevraagd om de analoge TV kanalen in waarderingsvolgorde te zetten of om aan te geven welke kanalen van mij wel weg mogen. Dit is weer zo'n typische niet verifieerbare helpdesk uitspraak om het verdwijnen van kanalen goed te praten.
->
Citaat van FAQ:
Citaat:
Dat is door Ziggo bepaald aan de hand van de adviezen van de programmaraad en de voorkeuren van de klanten. Die voorkeuren meten we door middel van een jaarlijks kijk- en luisteronderzoek dat wij per regio uitvoeren. Hiermee hebben we een goed beeld van hoeveel er naar een bepaalde zender gekeken wordt en hoe deze zender wordt gewaardeerd.
__________________________________________________ ___________
Citaat:
Ik hoef geen grootschalig onderzoek te doen om te weten dat er genoeg mensen zijn die niet met een ontvanger overweg kunnen en dus als gevolg van deze actie van Ziggo met weer een kleiner kanalen pakket komen te zitten voor hetzelfde abonnementsgeld.
Nou doe je zelf een ongefundeerde aanname. Nog afgezien van het feit dat het ding plug&play is, zit er ook een duidelijke handleiding bij en anders bel je maar naar de technische dienst. Persoonlijk vind ik het installeren van een oude videorecorder lastiger. Je zit toch niet zonder tv als het aansluiten je niet meteen in eerste instantie lukt...

www.ziggo.nl/zenderwijzigingen. Deze URL stond ook in de folder, en daar had je mijn antwoorden terug kunnen vinden. Overigens werk ik niet bij een helpdesk, ik ben een rtv klant. Maar goed, discussiëren over iets waar we toch geen invloed op hebben heeft geen zin.