Los bericht bekijken
  #30  
Oud 7 april 2009, 11:46
peppes's schermafbeelding
peppes peppes is offline
Member
 
Geregistreerd: 29 augustus 2008
Locatie: groningen
Ziggo Internet: Alles in 1. 200 MB internet. Horizon
DTV: Horizon
Berichten: 74
Standaard Ziggo, een ernstige ziekte!!

Ik ben een aantal jaren abonnee van deze club. Tot nu toe alleen met internet en telefonie. Tot volle tevredenheid.Een aantal maanden geleden las ik in dit forum over interactieve tv en ben met de klantenservice gaan bellen. Elke week 1 keer. Elke week 1 keer omdat ik steeds weer andere informatie kreeg. Het was verschoven, er waren nog wat probleempjes, de decoder was niet leverbaar enz enz. Afgelopen vrijdag belde ik weer met de verkoop afdeling, en JAAAA goed nieuws. "Ja hoor Mijnheer op uw postcode is vanaf 6 april interaktieve tv leverbaar!" Ik wil een abonnement aflsuiten op diverse pakketten en de cisco tuner bestellen, maar helaas. "Vanwege de ontzettend grote vraag is die bij ons niet leverbaar en de leverdatum is ook niet bekend. We adviseren u om naar een verkooppunt te gaan om te kijken of men ze daar nog heeft". Zaterdag bij mediamarkt in Groningen, ja hoor, daar staat hij. Ik vraag de verkoper of het al actief is. Na mijn postcode te hebben gecheckt krijg ik te horen dat het maandag gaat werken. Ook krijg ik een tweede factuur om op te sturen naar Ziggo vanwege de kortings actie.

Alles geinstalleerd en ja hoor, daar is alles. Net gemist, hd films, tvtheek enz enz. Alleen als ik een serie of film kies krijg ik een oranje pop-up dat ik een abonnement dien af te sluiten en de afdeling verkoop te bellen. Hetgeen ik vandaag doe. Juffrouw vraag mijn postcode, huisnummer en smartcard nummer. Oei, hoor ik haar zuchten. Nou mijnheer dat gaat niet werken bij u. Want u heeft helemaal geen interactieve tv op uw postcode. Ik leg haar uit wat ik vrijdag van haar collega hoorde en bij mediamarkt en wat ik op mijn tv zie. "Ja mijnheer dat kan allemaal wel maar het kan niet wat u zegt want u heeft het niet. Bel anders de klantenservice maar even. Overigens legt ze ook nog even uit dat de kortings aktie allang verlopen is, die was december vorig jaar, dus ik krijg geen korting. Als ik haar vraag hoe er een kortings actie kan zijn op een dienst die helemaal nog niet beschikbaar is, op een decoder die ziggo pas sinds kort is gaan leveren heeft ze geen antwoord.

Ook dat doe ik, na lang wachten juffrouw 2. Leg alles opnieuw uit, ze doet de postcode check. Nee mijnheer het klopt u heeft geen interactieve tv. Als ik haar uitleg wat ik op mijn scherm zie zegt ze dat ze wat specialisten zal gaan bellen. Ruim 30 minuten later. Nou mijnheer goed nieuws, u heeft wel degelijk interactieve tv alleen heeft u waarschijnlijk een fout gemaakt met installeren. Ik verbind u nu door met een collega die er alles vanaf weet en die zal het even voor u activeren. Ik heb alles al uitgelegd dus ze weet er van. Na WEER 15 minuten in de wacht te hebben gehangen, juffrouw nummer 3. Ze weet NERGENS van en ik kan dus het hele verhaal opnieuw vertellen. Ze snaot niet waarom juffrouw 2 me heeft doorverbonden met juffrouw 3. Juffrouw 3 is n.l. van de storingsdienst en heeft niets met abonnementen te maken. Ik leg alles uit, ze checkt mijn postcode en roept wat juffrouw 1 ook vertelde. Nee hoor ik snap er niets van (Alsof ziggo klanten het nog WEL kunnen snappen....) U moet op internet aangeven dat u interesse heeft dan wordt u vanzelf gebeld. "Mevr. op aanraden van UW verkoop afdeling heb ik nu een tuner gekocht ik dan ook nu graag weten WANNEER op mijn postcode dit onderdeel actief wordt!" Ja mijnheer dat kunt u nu wel willen, maar u spreekt nu met de storingsdient. Bel dus maar naar de verkoop" WAARNA ZE DE HAAK EROP FLIKKERT !!!

Ik zit dus nu met een cisco zonder te weten of ik er ooit gebruik van kan maken, of wanneer. Maar wel met een ervaring rijker en de wetenschap dat telefonisch contact met ziggo uitsluitend dient tot het keweken van maagzweren, hartinfacten en andere enge ziektes. Want zelden heb ik bij een bedrijf ZOVEEL infantiele randdebielen aangetroffen als bij Ziggo !!

Zo ik moest het even kwijt, dat jullie het ook maar weten.