Los bericht bekijken
  #25  
Oud 6 april 2009, 22:35
Bigsmoke's schermafbeelding
Bigsmoke Bigsmoke is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 22 maart 2009
Locatie: reuver
Ziggo Internet: alleen kabel /dig set top box
DTV: Humax IR-FOX C
Berichten: 29
Unhappy

@riparius: Ik wist toen niet eens (net al 10-duizenden anderen...) dat er zoiets bestond, laat staan dat er in de nabije toekomst geen andere alternatieven zijn dan digitaal kijken.
Ook de detailhandel, die dan schijnbaar VEEL liever verkoopt dan goed advies geeft, heeft toendertijd wel een Humax decoder aangeboden met smartcart (heb ik toen ook gekocht hoor!) maar geen woord over de recorder van Humax of de soort van digitale tuner in de TV.

Een leek, en elke consument is dat VOORDAT hij ervaringsdeskundige wordt en met een hoop gedoe wordt opgezadeld, kan niet alles weten van deze apparatuur en is afhankelijk van de goedwillendheid van zowel de detailhandel alsook de kabelaanbieder.

Het enkele feit dat ik als persoon, hier op dit forum steeds weer het gegeven moet verdedigen dat ik NIET ALLES OP VOORHAND AL WEET, of kon weten, geeft al aan dat er heel wat schort aan eerlijke en fatsoenlijke voorlichting voor dat de koop een feit is.

Ik ga sparen voor de Humax recorder en blijf het buitengewoon jammer vinden dat ik op extra kosten gejaagd wordt, daar heb ik niet om gevraagd en daar is mij ook niet op gewezen. En met mij zijn er velen!