Los bericht bekijken
  #16  
Oud 6 april 2009, 20:42
Ed's schermafbeelding
Ed Ed is offline
Banned User
 
Geregistreerd: 19 april 2008
Locatie: Ziggo / @Home
Ziggo Internet: Alles in 1 Extra | Ubee EVM3200 | Linksys WRT610N
DTV: Humax iPVR9200
Berichten: 3.393
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door BenJ Bekijk bericht
Als het er maar bij 1 bleef tot daar aan toe, maar buiten je eigen topic roer je je toch ook aardig hierover in andere topics.

Ik geef toe, je moet een beetje mazzel hebben met monteurs. Maar helaas zijn ook een hoop probs administratief en ik begrijp dat men bij Ziggo verzuipt in de handmatige correcties. Kennelijk moet dat dan ook nog eens over een aantal schijven lopen.
Het was ook geen kwaad woord richting jou, dit was enkelt in samenhang met de opmerkingen over die bewuste monteur, die wil ik hier graag eens op bezoek hebben dan. Ik blijf verder aardig in het eigen topic (welke helemaal opgeschoond is, wil daar geen twijfel over laten bestaan en ga gewoon verder heel veel euro's verkwanselen aan de HD). Zoals ik al eerder zei, vind ik persoonlijk de storing betreffende de telefonie, minder erg dan de toenmalige internetstoring, dus hier zal ik echt niet moeilijk over gaan doen, maar vond de 'onterechte' terechtwijzing betreffende dit topic ietwat overdreven. Neemt niet weg dat ik de telefoniestoring graag opgelost zie worden, maar een monteur wordt niet gestuurd, want het zou opgelost moeten zijn na het handmatig invoeren. De HD doet dus verder niets, alleen zeggen dat het opgelost gaat worden (al 2 weken). Meer kan ik ook niet, anders dan het hier melden Ben. Gewoon mijn 2 centjes...