Los bericht bekijken
  #19  
Oud 6 april 2009, 03:31
Riparius's schermafbeelding
Riparius Riparius is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 5 maart 2009
Locatie: ***
Berichten: 3.926
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door G.bruiker Bekijk bericht
De brief waar ik het over heb,tesamen met de prijzen is gedateerd in december 2008 verzonden door Ziggo.
De bon had ik een week later,welke ik niet kon incasseren omdat ik al een HD decoder had gekocht waar dezelfde bon in zat.
De bon kon niet verzilverd worden maar moest met een kassabon worden opgestuurd.
Lijkt me onwaarschijnlijk dat Ziggo 2 verschillende bonnen en brieven naar mensen uit Leiden gaat sturen.
Bel anders even met de klantenservice waar je bonnetje blijft.
Ik ga echt niet (meer) bellen met de klantenservice, want ik voel er geen pest voor om (letterlijk) aan het lijntje te worden gehouden en van het (decoder)kastje naar de muur te worden gestuurd en weer terug. In de brief van december j.l. stond een speciaal telefoonnummer in Rotterdam, dat bedoeld was voor klanten die vragen hadden over de actie. Dit was dus niet het normale nummer van de klantenservice van Ziggo. Ik heb in december dat nummer in Rotterdam gebeld omdat ik een aantal vragen had over de actie. Ik kreeg een vriendelijke dame aan de lijn die echter geen enkele van de door mij gestelde vragen wist te beantwoorden en ook vertelde dat ze uitsluitend voor deze actie was ingehuurd en verder eigenlijk niets van Ziggo wist. Zij verwees me wel door naar de reguliere klantenservice van Ziggo. Deze was echter op dat moment niet op de hoogte van het feit dat er een speciale actie voor abonnees in Leiden op touw was gezet en verwees mij weer terug naar Rotterdam, overigens pas nadat ze van mij hadden vernomen dat er in de brief die ik had ontvangen een telefoonnummer in Rotterdam was vermeld voor vragen over de actie.

Verder heb ik geen enkele behoefte aan (nog) een decoder, het leek mij destijds alleen wel prettig om voor 15 euro in het bezit te komen van een extra smartcard voor gebruik in mijn nieuwe TV met ingebouwde DVB-C (HD) tuner, de decoder zou ik toch wel kado hebben gedaan aan een familielid. Inmiddels heb ik allang elders een smartcard gekocht voor diezelfde 15 euro, en dus is de hele actie voor mij niet interessant meer.