Los bericht bekijken
  #6  
Oud 6 april 2009, 00:05
MrDroopy's schermafbeelding
MrDroopy MrDroopy is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 7 juli 2008
Locatie: Voorburg
Ziggo Internet: Connect&Play Max | Ziggo CH7465LG Connect Box | d-link dir-855
DTV: Horizon | Humax 5200c | Cisco 8455 | Samsung dcb-h360r | FireDTV
Berichten: 1.259
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jongentje Bekijk bericht
uitzending gemist ligt al sinds gistermiddag voor de publieke programma's eruit. Dit terwijl Ziggo groot in de media morgen Interactieve TV presenteert (terwijl de test? nog loopt). Volgens mij werkt er niemand in het weekend bij Ziggo, of de diensten worden niet correct gemonitoord. Toch vreemd voor een dienst waarvoor je moet (gaan) betalen.
Helemaal mee eens, maar gezien de wijze waarop deze test wordt uitgevoerd lijkt Ziggo het dan ook allemaal niet heel serieus te nemen.... (zoals Ziggo wel meer zaken niet geheel serieus lijkt te nemen )

Overigens ook de uitzending gemist voor de sbs kanalen ligt eruit, evenals vrijwel alle content van ooit gemist. Alleen BBC kids en History lijken toegankelijk, waarbij bij History ineens de 0900-etc mededeling komt.... TVTheek werkt dan nog wel, maar de zoekoptie kan nu de HD series niet meer vinden (Robin Hood en Hotel Babylon) en volgens mij ook niet alle films.

Ik zag (gelijk maar weer even rondgekeken) dat nu Lost er ook op staat: de eerste drie seizoenen, keurig alle afleveringen kriskras door elkaar. Wat een ongelooflijk knudde interface is dat toch.... Mocht Ziggo weer meegluren: kijk nog eens goed hoe een aantal van de mediacenter oplossingen dit aanpakt. Met name XBMC heeft een erg mooie interface voor het per serie en per seizoen presenteren. Maar ook voor het zoeken en browsen door films werkt dat 100 keer beter. Wil de TVTheek een beetje serieus worden zal er behoorlijk wat content bij moeten en zeker nog een aantal series, maar op deze manier gaat dat niet echt werken. Jammer, want de kwaliteit van de uitzendingen is goed (en de HD series zelfs perfect) en bij meer interesante content zou ik een abo na de test al bijna overwegen als het interface wel zou werken.