Discussie: Vraag: Internetsnelheid
Los bericht bekijken
  #71  
Oud 5 april 2009, 17:13
CeeS's schermafbeelding
CeeS CeeS is offline
Senior Member
Site Admin
 
Geregistreerd: 22 september 2002
Locatie: NH (Multikabel gebied)
Ziggo Internet: CMax300|TC7210|Asus RT-AC87U(Merlin)
DTV: CI+1.3 LG|Horizon 7401|Humax 5050&5200
Berichten: 12.470
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Jam Bekijk bericht
OH?! sinds waneer weet de ZGV ineens niet of het centrale problemen betreft?
of worden jullie tegenwoordig ook afgescheept door ZIGGO als het gaat om informatie?

een week geleden wist je nog alles over de storingen en nu niets meer? jaja...
Beste Jam: Ik probeer vast te stellen of iemand die hier klaagde misschien last had van iets anders dan zijn verbinding zelf. Want die verbinding zou nu weer goed moeten zijn in deze regio. (Dat bleek achteraf dus ook zo te zijn want zonder hub is zijn snelheid wel goed.)

Ik wordt echter nogal moe van jouw gedrag hier op het forum. Je vindt dat jouw mening maar in elk topic neergezet moet worden. Als mensen proberen een oplossing te vinden voor hun problemen, dan kom jij er weer tussendoor blaten met hatelijke en negatieve opmerkingen die binnen veel topics nergens op slaan en niet over het topic zelf gaan.

Je krijgt voldoende gelegenheid om in eigen topics te zeggen wat je wilt, maar blijf weg uit topics van anderen waar jouw opmerkingen geen toegevoegde waarde hebben.

Blijkbaar heb jij er plezier in om de boel op stelten te zetten en een negatieve sfeer te kweken. In het verleden heb je dat al eerder gedaan onder een andere nickname in dit forum.

Aangezien je jezelf hebt verbonden aan de forumregels toen je die accepteerde raadt ik je aan om die nog eens goed te bekijken en als je het daar niet mee eens bent weg te blijven uit dit forum. Er zijn genoeg andere plaatsen op het internet waar je je ei kwijt kunt.
__________________
The difference between theory and practice in practice is greater than the difference between theory and practice in theory....