Los bericht bekijken
  #14  
Oud 5 april 2009, 16:23
G.bruiker's schermafbeelding
G.bruiker G.bruiker is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 10 november 2008
Locatie: Ziggo
Ziggo Internet: Alles in een extra 200/20,Ubee EVW320b
DTV: 2x Samsung CI+ TV met SMiT cam,Samsung SMT-C7140A HD Recorder, Humax 5300C
Berichten: 3.310
Standaard

In Leiden:
Ik kocht een HD decoder en daar zat een kortingsbon in voor 50 euro die je in moest vullen en opsturen,en die is netjes uitbetaald.
Het is dus niet zo dat ik een kortingsbon kreeg en daarmee met korting bij de middenstand een decoder ga halen,je koopt de decoder,daarin zit de kortingsbon en die stuur je in,na ongeveer 3 maanden werd deze korting kontant op de rekening gestuurd.
Omdat er momenteel een leveringsprobleem is voor decoders,is niet aan alle klanten een bon gestuurd,deze komt nog maar je kan dus gewoon op die manier toch van de actie gebruik maken.
Vraag dus even als je de decoder koopt of de kortingsbon er in zit.

Overigens heb ik dus wel de bon gekregen en mijn vriendin ook,maar we konden er geen gebruik van maken omdat we dus al een nieuwe decoder hebben gekocht met de daarbij behorende kortingsbon maar het is geen "op vertoon van deze bon krijgt u een korting in de winkel",de bon dien je samen met het aankoopbewijs aan Ziggo retour te sturen,identiek aan de bonnen die ze al in de dozen hebben gestopt.

Over de tarieven in Leiden:
Het tarief voor bestaande klanten is nu 11 euro en wordt per 1 juli a.s 13,70 en januari 2010 a.s. 16,25. (staat niet goed op de site)
Dit heb ik zwart op wit op papier van Ziggo en dit is ook exact wat ik betaal op de factuur.
Nieuwe klanten betalen gelijk de 16,25 net als alle mensen uit Leiden Merenwijk.
Deze situatie komt voort uit het feit dat toen nog Casema,het complete net heeft overgekocht en niet heeft hoeven aanleggen omdat Leiden dat op kosten van de burgers zelf heeft aangelegd.
Merenwijk had al een eigen net.
Terecht dat Casema dus een korting gaf,ze hadden immers de eerste jaren geen investeringskosten en de burgers hebben de infra structuur dus zelf betaald.
Ook terecht dat deze situatie gelijk wordt getrokken,Ziggo heeft er in later stadium het nodige aan opgeknapt op eigen kosten.

Laatst gewijzigd door G.bruiker; 5 april 2009 om 16:44