Los bericht bekijken
  #30  
Oud 4 april 2009, 22:27
julius's schermafbeelding
julius julius is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 24 maart 2008
Locatie: Groningen @home
DTV: Cisco I-TV ontvanger
Berichten: 329
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door soundwork Bekijk bericht
V.w.b. de zender Animal Planet HD: deze is nog niet beschikbaar voor de Nederlandse markt. Dat werd medegedeeld door Jarco Kriek op het UPC board. Volgens mij moet deze zender nog wel dit jaar beschikbaar komen voor de Nederlandse distributeurs. Het is inderdaad jammer dat het hier zo langzaam gaat met HD. Nu heb ik al weer een artikel gelezen dat de grote lancering van HD pas in 2010 gaat plaatsvinden. De geloofwaardigheid wordt met het jaar minder.
Als die berichten kloppen zou dat heel zuur zijn inderdaad, al helemaal voor de early HD adaptors zoals ik. Ik heb die decoder nou sinds 2007 en ik moet 3 jaar wachten op een beetje een fatsoenlijk aanbod. Had ik achteraf gezien die decoder niet echt nodig gehad (hoewel deze SD wel goed schaalt)

We moeten ons eerst maar eens richten op NL1,2,3HD, hoewel deze nog niet echt veel zullen uitzenden in HD. Maar dat is wel het eerste wat er extra bij komt,ik hoop toch op een paar extra HD zenders eind april. Ziggo is zo zwijgzaam over HD, of doen loze beloftes. welke in het @home tijdperk ook nogal vaak voorkwamen, ook bij wijzigingen in het extra pakket (skynews eruit, mtv2 hits en base weg) vooraf communiceren is iig niet hun sterkste kant.