Los bericht bekijken
  #29  
Oud 4 april 2009, 21:52
soundwork's schermafbeelding
soundwork soundwork is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 10 mei 2008
Locatie: Amersfoort (Casema)
Ziggo Internet: -
DTV: CI+ 1.3
Berichten: 265
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door vinnie-terranova Bekijk bericht
In de lijst staat alleen vermeld dat Nederland 123 in de loop van 2009 in HD te ontvangen zullen zijn. Verder is het dus weer een drama-lijstje.......en draagt het niks bij, waarom wordt er een overzicht als deze verstuurd? Oke, alleen om mensen die nog analoog kijken nog effe wakker te schudden.
er staat niks leuks of verrassends op wat mij betreft en ligt dus weer bij het oud papier........ HD blijft dus schijnbaar ook in 2009 ver achter......verder kan ik geen aanvulligen vinden op het huidige aanbod.

Laat ziggo de nadruk leggen op een andere kant van de service en niet in het versturen van deze mailing welke ook nog eens gewoon op de site te vinden is.
Het HD aanbod is niet alleen bij Ziggo mager. Ook de concurrent UPC heeft een zeer mager pakket. Waar Ziggo vanaf maandag de 6e de primeur heeft is in HD content die via Interactieve TV opgevraagd kan worden. Moet je natuurlijk wel een box hebben die dit kan. Heb je dus een Humax staan, dan gaat het feestje dus niet door. Volgens mij is dat zo'n beetje de enige box die de minste bugs bevat in vergelijking met de Scientific Atlanta van Cisco en de Samsung.

V.w.b. de zender Animal Planet HD: deze is nog niet beschikbaar voor de Nederlandse markt. Dat werd medegedeeld door Jarco Kriek op het UPC board. Volgens mij moet deze zender nog wel dit jaar beschikbaar komen voor de Nederlandse distributeurs. Het is inderdaad jammer dat het hier zo langzaam gaat met HD. Nu heb ik al weer een artikel gelezen dat de grote lancering van HD pas in 2010 gaat plaatsvinden. De geloofwaardigheid wordt met het jaar minder.