Los bericht bekijken
  #152  
Oud 4 april 2009, 21:01
Plantje's schermafbeelding
Plantje Plantje is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 24 oktober 2008
Locatie: Zwolle/@Home
Berichten: 309
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Eduard08 Bekijk bericht
Jouw gedachtegang is er hier dus op gericht CI+ te omzeilen?
Ik dacht eerst uit je reactie op te maken dat er niks bijzonders aan de hand was.
Nee hoor... Zoals ik het begrijp is CI+ er met name om te voorkomen dat DIGITALE content wordt opgenomen. Ik vind het prima om de digitale content om te zetten in analoge content en dat op te nemen. Dan mag op zich het digitale stuk wat mij betreft CI+ zijn. (Hoewel ik net dat verhaal van de Mascom topman heb gelezen en dat geeft me een andere indruk.)
Maar zodoende heb ik nog de functionaliteit die ik nu heb, alleen ik heb analoog signaal in plaats van digitaal. Ik heb FloppyDTVs vooral voor het gemak. Dat ik nu digitaal kan opnemen is alleen maar mooi meegenomen. Ik vond echter de kwaliteit van het beeld van mijn standaard Samsung settop box ook prima!

Als je uit mijn reactie dacht op te maken dat er niets bijzonders aan de hand was heb je de verkeerde Niet negatief bedoeld, maar ik geef hier enkel mijn mening en mijn idee van zaken. Ik heb niet echt de diepgaande technische kennis die één en ander 100% kan verklaren. De beweegredenen voor Ziggo om één en ander te doen en te zeggen weten we allemaal niet!