Los bericht bekijken
  #148  
Oud 4 april 2009, 18:41
Eduard08's schermafbeelding
Eduard08 Eduard08 is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 17 augustus 2008
Locatie: Oosterkwartier
Ziggo Internet: Alles-in-1 min 1
DTV: Humax 5000HD/Samsung DCB H380R
Berichten: 3.328
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Plantje Bekijk bericht
Maar nogmaals: ik zou de fout ook zeker niet zoeken bij consumenten die een CI met Alphacrypt CAM oplossing hebben gekozen. Vaak weten ze niet eens dat dit niet ondersteund is. Het enige wat je Ziggo zou kunnen verwijten is dat ze niet actiever hebben aangegeven een dergelijke oplossing niet ondersteund wordt. Maar dan halen ze ook weer de kolen voor de Alphacrypt en CI verkopers uit het vuur!
Deze situatie lijkt een beetje op die van CanalDigitaal en Astoncrypt een paar jaar geleden.
Uiteindelijk is het erop uitgedraaid dat CDS de Aston-module officieel niet ondersteunt, maar zeker niet tegenwerkt. CDS heeft naderhand pas ingezien dat er een behoorlijke markt was (en is) voor (vrije keus) ongecertificeerde ontvangers en is vervolgens de Mediaguard-module gaan verkopen. CDS wilde natuurlijk de bestaande abonnementen en klanten niet kwijt.
Wellicht komt Ziggo binnenkort voor dezelfde keus te staan. Vandaar mijn eerdere opmerking over die soep die doorgaans minder heet wordt gegeten.
Simpelweg door pragmatisch inzicht.

Toch lijken providers van kabel en satelliet soms de neiging te hebben Big Brother te willen zijn. Bij de mogelijkheden die de digitale, snel voortschrijdende techniek hen biedt, jeuken hen de handen.Vooral als er amper concurrentie is.Je ziet dat ook in de landen om ons heen (Verenigd Koninkrijk).