Los bericht bekijken
  #136  
Oud 4 april 2009, 15:02
Plantje's schermafbeelding
Plantje Plantje is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 24 oktober 2008
Locatie: Zwolle/@Home
Berichten: 309
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ArChie Bekijk bericht
Ziggo zou een handreiking kunnen doen richting de klanten die nu beschikken over een standaard DVB CI slot in hun apparatuur door de (niet standaard) CI+CAM zodanig in te zetten dat deze voor SD en HD TV kanalen in backwardscompatible mode te gebruiken is en alleen de Video On Demand content van die lastige content-providers extra beveiligd. Het heeft er echter alle schijn van dat Ziggo die handreiking niet gaat doen omdat ze daar tot dusver in nog geen enkele publicatie over CI+ met geen woord gerept hebben.
Ze geven toch aan, dat ze niet actief CI onmogelijk gaan maken? Hoeveel meer backwards compatible wil je nog?!? Het is nooit officieel compatible geweest.
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ArChie Bekijk bericht
Klanten treiteren en dwingen alleen producten te kopen die zij goed vinden terwijl de praktijk leert dat ze totaal niet in staat zijn om ook maar één bug vrije ontvanger te introduceren. En dan durven ze die nauwelijks ondersteunde ontvangers nog "gecertifieerde" ontvangers te noemen. Ook weer zo'n nietszeggende term waar de Ziggo klanten in de praktijk totaal niets aan hebben. Mijn "gecertificeerde Humax IR-FOX C is ook om de haverklap de tijd en dus de EPG kwijt of vertoont andere bugs die Ziggo verdomt om te laten oplossen. Hoezo ondersteuning?
Hier moet ik je gelijk in geven. Ziggo is er inderdaad op uit om jou zoveel mogelijk te treiteren en dwars te zitten. Ik vertrouw er ook op, dat ze dat hoger in het vaandel hebben dan telefoon-, televisie- en internetdiensten leveren.