Discussie: Vraag: Telefoon gaat spontaan!!!!
Los bericht bekijken
  #27  
Oud 4 april 2009, 13:40
Raymael's schermafbeelding
Raymael Raymael is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 28 januari 2009
Locatie: Den Haag Casema
DTV: Humax
Berichten: 20
Standaard

Telefoon nummers worden gewoon gegenereerd door machines en je word dan 10x op bijvoorbeeld maandag gebeld om 14:00, als je dan vervolgens 8x opneemt dan bellen ze je de volgende keer echt om 14:00 met een reclame praatje, heeft Ziggo niks mee te maken (zoals eerder gezegd).
Iedere provider heeft hier last van. Of je nou een "geheim" nummer hebt of niet, nummers worden gewoon gegenereerd.

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door vinnie-terranova Bekijk bericht
Klopt beter lezen, en wat een goede tip zeg! die was hier nog niet besproken.

Wel weer een typisch ziggo antwoord trouwens. Het valt me nog mee dat er niet geadviseerd word. ''Even de stroom van je modem af, even 30 minuutjes wachten en de stroom er weer op. Dan moet alles goed zijn''.

Ook zo'n standaard antwoord van ziggo, alsof we daar zlf al niet op kunnen komen als er een probleem speelt, dat te proberen voor de helpdesk te bellen.

maar dat ter zijde.............
Je wilt niet weten wat je tegenkomt....... stroom eraf halen is vaak ook iets heel engs voor sommige, zo logisch is het dus niet.

Ach ik zeg maar zo : 9/10 keer ligt het probleem bij de gebruiker

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door BMWMaX Bekijk bericht
Nu moeten lui zoals jullie ook eindelijk een kappen met het aftroggelen van kostebare centen via die achterlijke, bijna net zo criminele, 0900 nummers. Een gewoon telefoonnummer is niets mis mee en veel klantvriendelijker.

Verbeter de wereld, begin bij jezelf is het toch ?
lokaal tarief?

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Excalibur Bekijk bericht
Helemaal met je eens.

Echter bedenk je wel dat de kosten die daar dan mee gemoeid zijn dan wel op andere wijze doorberekend worden. Een callcenter (in welke vorm dan ook) kost nu eenmaal vrachtwagen ladingen aan geld. Je kan dit een heel klein beetje beperken door een betaald nummer op te richten. Nog steeds niet kostendekkend, het is feitelijk een druppel op een gloeiende plaat, maar het scheelt iets.

En als je dat niet wilt, en die kosten niet wilt dragen, je kan toch ook een brief sturen, Kost je slechts een postzegel, wat papier en een envelop. Oh wacht, nee dat is ook niet gratis.

Voor niets gaat de zon op, de rest kost gewoon geld.
Wat denk je van een e-mailtje ?
of gewoon effe google tenzij het een administratief probleem is