Los bericht bekijken
  #78  
Oud 3 april 2009, 23:08
Petie81's schermafbeelding
Petie81 Petie81 is offline
Member
 
Geregistreerd: 12 maart 2009
Locatie: Den Haag / Casema
Ziggo Internet: Alles-in-1-extra
DTV: Humax 5050c
Berichten: 34
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door regenhond Bekijk bericht
De discussie over gewenning en het menselijk vermogen om jezelf voor de gek te houden is allemaal leuk en aardig maar het is ook een beetje een dooddoener om maar te roepen dat het wel tussen de oren zal zitten.

Een beetje mens moet ook gewoon vertrouwen op wat hij waarneemt. Dat mensen niet begrijpen hoe mijn bevindingen (en die van vele anderen hier op het forum) over het inspelen van de Humax waar kunnen zijn is logisch. Dit omdat het moeilijk is een technische verklaring hiervoor te geven. Maar zaken die men niet begrijpt zomaar afdoen als 'onzin' vind ik grenzen aan kortzichtigheid.

Noem mij maar gek maar ik zie wat ik zie en daar heb ik op leren vertrouwen
Als je na verloop van tijd het beeld mooier vindt, dan is dat zo. Daar twijfel ik ook helemaal niet aan. Sterker nog, ik heb net als anderen zelf die ervaring ook.
Waar ik aan twijfel is je verklaring, het warm draaien van de Humax. Inmiddels zijn er wat technische opmerkingen voorbij gekomen die het wellicht aannemelijker maken. Maar ik stel dat het voornamelijk aan de mens zelf ligt. Niet om flauw te doen, want wat maakt het uit hoe het komt dat je het beter vindt? (Ik vond bier vroeger niet te drinken, nu wel, terwijl het bier niet is verbeterd).

Het is absoluut niet als dooddoener bedoeld en je waarneming is echt geen onzin!
__________________
Groet,
Peter