Discussie: Datalimiet bereikt
Los bericht bekijken
  #79  
Oud 3 april 2009, 17:43
bezoeker's schermafbeelding
bezoeker bezoeker is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 23 februari 2009
Locatie: den haag
Ziggo Internet: 3-in-1 basis
DTV: router Sitecom WL306 giga, CI+
Berichten: 280
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Excalibur Bekijk bericht
Als je niet je nummer wilt meenemen en dus bij Ziggo een nieuw nummer aanvraagt/krijgt zul je wel zelf je oude abonnement moeten opzeggen. Dit word alleen opgezegd als je ook het nummer laat porteren.

En als je wel je nummer hebt laten porteren, maar het oude abonnement niet is opgezegd kan dit aan 2 zijden liggen. Aan de Ziggo zijde, minst waarschijnlijk, en aan de zijde van je vorige provider (meest waarschijnlijk). Dit omdat als het nummer word overgeheveld naar een andere provider diezelfde lijn bij de oude provider niet kan bestaan zonder een telefoonnummer.
Ja dat is achteraf gebleken... Bij het aanvragen van 3-1 met overstap van telefonie naar Ziggo heb ik duidelijk aangegeven dat ik een ander telefoonnummer wilde hebben. De medewerker van Ziggo gaf aan, dat Ziggo daarvoor zou zorgen en dat Ziggo mijn abonnement bij KPN zou opzeggen. Prima zei ik...... maar helaas de opzegging is niet gedaan door Ziggo. En ik ben dus op dat moment verkeerd geinformeerd door Ziggo. Blijkbaar is het nodig om tijdig te checken of Ziggo doet wat ze belooft.