Los bericht bekijken
  #104  
Oud 3 april 2009, 15:09
BenJ's schermafbeelding
BenJ BenJ is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 7 september 2002
Locatie: Multikabel
Ziggo Internet: Ai1 Plus - Arris702
DTV: Panasonic TU-DC40RD
Berichten: 1.433
Standaard

Door mij ingediend de vraag :
Wanneer CI+ wordt geactiveerd, dan wel bepaalde functionaliteit daarbinnen wordt ingeschakeld; "Welke waarborgen bestaan er dan voor klanten met de huidige generatie boxen en apparatuur, dat zij daar totaal geen hinder cq. beperkingen door gaan ondervinden?"

Ik vrees nl. dat er (wellicht pas op termijn) aanpassingen in de diverse firmware voor gemaakt zullen moeten worden. Met name dan met de oudere boxen, waar geen support meer voor wordt gegeven, mag je dan problemen gaan verwachten.

Ik beperk het dan even willens en wetens tot "goedgekeurde apparatuur", waarbij van "dat is voor eigen risico" geen sprake kan zijn. Impliciet geeft het antwoord daarop natuurlijk wel een stevige indicatie.

Mocht blijken dat de reactie is in de trant van "nu niet nodig" en/of "men niet in de toekomst kan kijken" dan is mijn ervaring dat het perspectief er dan ongunstig uitziet. Dat geeft dan wel aan dat men een stap gaat zetten waarvan men de consequenties niet zou overzien en dat lijkt me heel onwaarschijnlijk.
__________________
BenJ