Discussie: Vraag: Kan geen mail versturen
Los bericht bekijken
  #32  
Oud 3 april 2009, 10:04
kingpin's schermafbeelding
kingpin kingpin is offline
Inactieve account
 
Geregistreerd: 20 juli 2004
Locatie: Support N.W.
Ziggo Internet: A-I-Extra, Ubee EVM3200, Sitecom Gigabit/XR
DTV: Humax / PVR
Berichten: 1.054
Standaard

Bel de HP.
ik heb je via een PB verder ingelicht.

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door opzichtersnootdorp Bekijk bericht
Excalibur

Ik ben begonnen met een probleem via mijn kabelmodem waarbij ik op 1 pc geen post kon verzenden. Een tweede (laptop) gaf hetzelfde probleem (hier zit een andere account van quicknet op). Een derde (laptop) gaf ook hetzelfde probleem.

Er wordt mij verteld dat dit een software probleem is.
Dat kan niet omdat de drie pc's niet allemaal hetzxelfde zijn: 1 x XP+norton +spydoctor, 1 x vista met AVG en een zonder beveiliging (Vista).

Om te kijken of het plaatsgebonden was, heb ik een laptop van de kabel gehaald en op de dongel aangesloten. Ik kon wel post ophalen en geen post verzenden. (Normaal kan dat wel: via de dongel mail ik altijd via gmail en quicknet (outlook express).

Het was altijd mogelijk, tot nu.
Ik kan me niet herinneren dat ik op 3 pc's instellingen heb gewijzigd. Zelfs na het uitvoeren van systeemherstel op de XP naar een datum 1 week geleden (toen ik nog normaal kon mailen) zegt het systeemherstel dat er niets gewijzigd is. En het probleem blijft.

Ook rechtstreeks op het modem aangesloten, levert niets op.

Dit kan toch geen softwareprobleem zijn? Dan hadden veel meer mensen hier last van. Gelukkig zijn er nog twee klachten van Linux servers. Deze mensen hebben al veel meer kijk op de techniek maar komen ook niet tot een oplossing.

Als iemand mij kan vertellen waar ik kan zien wat de status van mijn poort 25 is, kan ik hier wellicht het probleem vinden (als -en dat betwijfel ik- het probleem in mijn pc's zit.

Ik wil het foutschermpje wel inplakken maar dat gaat me niet lukken.

Otto Zichters