Los bericht bekijken
  #78  
Oud 3 april 2009, 06:53
Excalibur's schermafbeelding
Excalibur Excalibur is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 15 oktober 2008
Locatie: Deventer
Ziggo Internet: Abonnement: Alles-In-Een Plus / Modem: Motorola SBV5121
DTV: Humax IR-FOX C
Berichten: 3.525
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door The_Doman Bekijk bericht
Juist het aanwezig zijn van een analoog signaal wordt door de kabelbedrijven nog steeds als groot voordeel gepromoot op hun eigen website:

nlkabel.nl: Televisie - Van analoog naar digitaal
En klopt die tekst dan niet? Het analoge signaal word toch nog steeds doorgegeven?

Je brengt het bijna alsof analoog geheel zou worden uitgezet, maar daar is nog helemaal geen sprake van. Slechts het aantal kanalen word teruggebracht naar 30, niet meer en niet minder.

@Algemeen
Ander punt van discussie, wat hier zeker wel mee te maken heeft. Stel dat het analoge signaal nu definitief zou worden uitgezet in de toekomst. Is het dan enkel de verantwoording van de kabelboeren (Ziggo, UPC etc) om daar een vervanging voor te regelen? Is een beetje eenzijdig. Waarom moeten andere tv-leveranciers daar niet aan meedenken/meewerken, want dit ontspringen daarin op dit moment geheel de dans. Zij hebben nooit analoog geleverd, dus worden daar ook niet op aangerekend.

Kortom, zouden de kabelboeren moeten investeren terwijl andere tv-leveranciers lachend toekijken hoe zij de dans ontspringen. Terwijl een paar van de grotere niet-kabel tv-leveranciers nu wel het harst staan te schreeuwen dat de kabel open moet en dat zij toegang moeten hebben om te kunnen concurreren. En dan weet iedereen over welke partij ik het heb.
__________________