Los bericht bekijken
  #9  
Oud 3 april 2009, 00:33
Decibert's schermafbeelding
Decibert Decibert is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 25 maart 2009
Locatie: Amstelveen / Casema
Berichten: 915
Standaard

Tja ik kan me wel voorstellen dat een Ziggo medewerker dit zou doen. Het gebeurt bijvoorbeeld ook wel eens dat een medewerker vraagt naar klantnummer en gebruikersnaam om een klant te helpen een nieuw wachtwoord aan te maken. Dat neemt niet weg dat het onproffessioneel is.

Maar aan de andere kant, hoeveel mensen wensen op deze en andere fora niet dat medewerkers zich buiten hun "tunnelvisie", "oogkleppen" etc wagen, oftewel, buiten hun van bovenaf bepaalde bevoegdheden te werk te gaan? Het mag niet, maar op het moment dat je zelf niet in staat bent een nieuw wachtwoord aan te maken en de persoon aan de andere kant van de lijn wel, dan word je snel boos als die persoon het weigert op grond van zijn bevoegdheden.

Kennelijk was dit de enige oplossing die de betreffende persoon kon vinden, en koos hij er kennelijk voor niet te zeggen "sorry, het is niet mogelijk" of "probeer deze lijst met stappen eens uit te voeren" (iets waar de gemiddelde klant geen genoegen mee neemt) maar "ik treed buiten mijn bevoegdheid om dit voor u in orde te maken". Het laatste wordt toch meer gewaardeerd over het algemeen, maar is uiteindelijk zeer onwenselijk.