Discussie: Klacht: Epg bbc3/bbc4
Los bericht bekijken
  #13  
Oud 2 april 2009, 22:50
ArChie's schermafbeelding
ArChie ArChie is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 juli 2005
Locatie: -
Berichten: 3.916
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door catastrofus Bekijk bericht
Wat dacht je wat wij als (CDS) abonnee's doen... Maar het gaat bij CDS nog steeds 2 maal per jaar fout, al jaren... Ik denk dat de situatie bij de kabelboer niet anders zal zijn.
Kan zijn, maar dit is een forum over Ziggo en ik ben een Ziggo klant dus kaart ik hier zaken aan die betrekking hebben op Ziggo. Aan het signaal kan ik zien wat er fout gaat en daarvan afleiden of het ligt aan Ziggo/Casema of dat het ligt aan een bug in de firmware van de ontvanger. Op basis van die informatie kom ik tot de conclusie dat het aan Ziggo/Casema ligt dat de "Uitzending begint om 20:00 uur" EPG informatie van BBC Three en Four fout is waar dit topic over gaat.

Daar waar het gaat om aan EPG gerelateerde fouten in de firmware van ontvangers heeft Ziggo ook een verantwoordelijkheid, omdat zij trachten ons te dwingen om door hun "goedgekeurde" en "gecertificeerde" ontvangers te kopen. Als klant moet ik er dan op kunnen vertrouwen dat ze zomer/wintertijd overgangen hebben getest voor die "goedkeuring", het is immers een feit dat er twee keer per jaar sprake is van dergelijke overgangen.