Los bericht bekijken
  #8  
Oud 2 april 2009, 22:16
Poupou's schermafbeelding
Poupou Poupou is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 1 januari 2009
Locatie: Ziggo
Ziggo Internet: Alles-in-1 Basis, Ubee EVM320B
DTV: Cisco 8455DVB HD PVR
Berichten: 1.592
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door marcooohhh Bekijk bericht
Ik zit met hetzelfde probleem. Een tussenvoegsel bij de achternaam wordt niet getoond bij de afzender. Kortom, via webmail zit ik met een foutieve afzender. Beetje waardeloos, als je naam niet goed wordt getoond. Uit frustratie de helpdesk gebeld, call aan laten maken en na ruim een week wachten vandaag een telefonische reactie gekregen: ze konden het aanpassen, maar daarvoor moest de medewerkster van Ziggo mijn wachtwoord hebben om toegang te krijgen tot mijn mail. Te absurd voor woorden. Nooit af te nimmer zal ik mijn wachtwoord afgeven aan wie dan ook. Slotconclusie, het is nog steeds niet opgelost. Rare handelswijze van Ziggo. Alles wijst op een in de haast uitgevoerde dataconversie.
Ik kan bijna niet geloven dat een Ziggo-medewerker je wachtwoord zou vragen, het volgende staat namelijk in hun privacybeleid:

"Ziggo is zich ervan bewust dat er regelmatig e-mails de
ronde doen waarin klanten van Ziggo worden gevraagd
om gebruikersnaam en wachtwoord voor Mijn Ziggo of
het e-mailadres te verstrekken. Ziggo wil benadrukken
dat deze e-mails
niet afkomstig zijn van Ziggo, maar
van derde partijen die veelal kwaad in de zin hebben.
Ziggo zal nooit per e-mail vragen naar inlognamen of

wachtwoorden."

Waarom zou dit niet gelden voor een telefonisch contact, waarin je net zo min kunt beoordelen of je een echte Ziggo-medewerker aan de lijn hebt?

Bovendien lijkt het me onzin om als Ziggo Helpdesk zelf iets aan webmailinstellingen van individuele klanten te gaan wijzigen, wat de klant niet zelf kan doen. Als er een oplossing is gevonden, lijkt het me verstandig van Ziggo, om iedereen die het aangaat hiervan met een e-mail op de hoogte te stellen.