Los bericht bekijken
  #1122  
Oud 2 april 2009, 12:54
pjutr's schermafbeelding
pjutr pjutr is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 24 maart 2008
Locatie: Breda Casema
Ziggo Internet: Alles-in-1 Plus
DTV: Philips 42PDL7906 Cisco8455 Samsung SMT-C7140A
Berichten: 769
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door aku1410 Bekijk bericht
Ben nu 3 maanden aan het testen. En wat zijn de ervaringen.
De PVR is wel aardig. Beeldkwaliteit is goed, en het is wel handig om ook de digitale kanalen te kunnen opnemen.
Nadelen:
- geen eigen volgorde kanalen
- traag
- functionaliteit opnemen haalt het niet bij mijn Panasonic (daar kun je iedere individuele opname die je plant direct aanpassen (eerder...langer, zeker op de commercielen willen programma's vaak wel 10-15 minuten uitlopen.

VoD is helemaal niets. Heeft in het begin 2 weken gewerkt, maar daarna storingen. Nu is de status dat er een catalogus kan worden bekeken. Daarna start het programma wel, maar beeld is brokkelig of veegt (zoals oude videorecorder); geluid idem dito.
Al flink wat gemaild met Ruijgrok: steeds keurig reactie, en daarna na 2 dagen keurig reactie van Ziggo. Maar ja, geen oplossing (kabels gecontroleerd, opnieuw aangesloten, opnieuw geinstalleerd).
Dit product is volgens mij veel te instabiel voor de consumentenmarkt. Hier gaat Ziggo veel klachten over krijgen als ze de klanten hiervoor laten betalen.
Ik onderschrijf de eerste 2 genoemde nadelen (en daarbij is de vooroorlogse teletekst nog niet eens genoemd) Met de derde ben ik het niet eens: Je kan via het menu achteraf (uitloop en inloop van) elke programmering wijzigen door op OK te toetsen, tot 30 minuten voor en na toe. Als je van te voren weet dat dat niet voldoende is kan je ook het volgende programma inplannen, of een tijdprogrammering doen.

Over de VOD herken ik de kritiek deels. Ik heb (te) vaak meldingen gehad van serverfouten, waarbij zoals bleek op dit forum er ook echt bij Ziggo zelf een probleem was. Maar normaal gesproken werkt VOd bij mij vlekkeloos...