Los bericht bekijken
  #63  
Oud 1 april 2009, 22:49
Excalibur's schermafbeelding
Excalibur Excalibur is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 15 oktober 2008
Locatie: Deventer
Ziggo Internet: Abonnement: Alles-In-Een Plus / Modem: Motorola SBV5121
DTV: Humax IR-FOX C
Berichten: 3.525
Standaard

Wat ik tot zover begrepen heb ik dat TV5 Monde toch echt zelf aangegeven heeft niet langer via analoge doorgifte te wensen.

Als ik het bericht op hun website lees word daarin aangeven dat dit wel in overleg is geweest met Ziggo en dat ze daarover tot een overeenkomst zijn gekomen met Ziggo, maar als ik verder lees krijg ik toch sterk de indruk dat het initiatief vanuit TV5 Monde komt, even een klein stukje gequote uit deze tekst:
Citaat:
We hebben dit besloten naar aanleiding van de verdeelde adviezen van de diverse programmaraden,” zegt André Vroegindeweij
Voor de gehele tekst, tevens bron van bovenstaande, klik hier.

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door elsinga Bekijk bericht
Pikant detail is dat de kanalenvermindering in Friesland ook TV5 Monde betreft. En laat dat kanaal nu *bindend* in het basispakket zijn geadviseerd door de programmaraad (waar ik lid van ben). Dit zal zeker nog het nodig stof doen opwaaien...
Als ik de tekst op de website van TV5 Monde goed lees en interpreteer dan is dit zelfs vanuit een verdeeld advies van de programma raden gekomen. Als dit zo is lijkt het mij toch erg sterk dat diezelfde programma raden hiervan niet op de hoogte waren.
__________________