Los bericht bekijken
  #60  
Oud 1 april 2009, 21:31
Excalibur's schermafbeelding
Excalibur Excalibur is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 15 oktober 2008
Locatie: Deventer
Ziggo Internet: Abonnement: Alles-In-Een Plus / Modem: Motorola SBV5121
DTV: Humax IR-FOX C
Berichten: 3.525
Standaard

Wat die programma raden betreft, die hadden jaren geleden al opgedoekt moeten zijn. Die lui hebben de laatste jaren al de meest vreemde adviezen aan kabelaars voorgelegd.

Ooit in een ver verleden zullen die raden vast een heel goed doel en nut hebben gediend, ze zijn echter ondertussen al jaren achterhaald.

De programma raad heeft ook geen zeggenschap over alle kanalen in het analoge deel van het pakket, slechts op een deel. Een deel van het analoge pakket is nu nog must-carry vanuit de overheid. Daarnaast is er een deel van het pakket waarover de programma raad mag adviseren (is 9 op de 10 keer niet bindend, enkel een advies) en daarnaast zijn er nog een aantal vrije keuze's voor de provider.


En wat betreft dat TV5 Monde niet meer analoog doorgegeven wil worden Natuurlijk had Ziggo de raden hierover kunnen informeren. Echter ik neem aan dat de raden hun eigen informatiebronnen hebben, hoe willen ze anders een goed en deugdelijk advies kunnen uitbrengen. En dat TV5 Monde niet analoog verder wil zal vast in een (pers)bericht (officieel)zijn aangekondigd door TV5 Monde, en ik mag aannemen dat dit soort berichten door de programma raden gelezen worden.
__________________