Los bericht bekijken
  #4  
Oud 1 april 2009, 13:22
Willo's schermafbeelding
Willo Willo is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 5 juni 2008
Locatie: - multikabel
Ziggo Internet: alles in 1 extra - Arris doc 3
DTV: geen idee
Berichten: 142
Standaard

Update: telefoon is redelijk goed nu bij ons. Buren hebben ofwel GEEN telefoon ofwel heel slecht!! Vanmorgen weer gebeld voor de buren nu en de monteur komt vrijdagmiddag. De helpdesk is in één woord te treurig voor woorden hoe die de klachten aanpakken op dit moment.

Nu schijnt een blokstoring de schuld te zijn, die gisterenmiddag optrad. Hallo............................................. ................................wij hebben al meer dan 2,5 week geen telefoon en dat heeft niets maar dan ook niets met een blokstoring te maken!!!

Eén medewerker hing zelfs de telefoon gewoon op, hoe slecht kan je wezen als helpdesk als je het antwoord niet meer weet op gerichte vragen.

Als je vraagt of je de "hogere" persoon zelf aan de lijn kan krijgen, waar hun mee overleggen tijdens het telefoongesprek, dan kan dat niet. Ik vraag me af waarom niet.

Ziggo is dan niet meer "hot" voor de media, maar hier in het dorp is Ziggo het gesprek van de dag, vanwege hun SLECHTE service.

Schande Ziggo, als je een paar kabelmaatschappijen overneemt, zorg dan dat je eerst de boel op orde hebt, voor je een zogenaamd "groot onderhoud" gaat plegen.
__________________
ervaring is de som van al je fouten