Los bericht bekijken
  #12  
Oud 31 maart 2009, 10:46
Ed's schermafbeelding
Ed Ed is offline
Banned User
 
Geregistreerd: 19 april 2008
Locatie: Ziggo / @Home
Ziggo Internet: Alles in 1 Extra | Ubee EVM3200 | Linksys WRT610N
DTV: Humax iPVR9200
Berichten: 3.393
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door joya Bekijk bericht
heb hem nog niet aan de praat de router maar heb een devolo in de modem geprikt dat is internet via het stopcontact.
En pak hem er boven weer uit. Maar mijn ps3 wordt om de haverklap van het internet afgegooid terwijl de 360 als een zonnetje loopt.
Ik zie op de site van devolo dat er configuratietools meegeleverd zijn. Misschien apparaten maar vaste ip adressen geven? Het lijkt er namelijk op dat het ene apparaat het andere 'aan de kant duwt' voor verbinding. Misschien mac adressen vastzetten... zodat de homepug weet dat er meerdere papparaten aangesloten zitten. Klinkt vreemd, maar gebeurd regelmatig met 'draadloos'. Allemaal van dat soort kleine dingen. Ben zelf niet echt fan van dit soort dingen... Heb je trouwens een starterskit? 2 plugs of?

[edit]2 plugs dus... gaat niet werken.

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door joya Bekijk bericht
Als het modem alles 1:1 doorgeeft dan vrees ik dat ik mijn ps3 niet goed aan de praat krijg.
Ik heb hem nu rechtstreeks aangesloten op mijn ps3 en krijg heen unpn beschikbaar en heb dat wel nodig en krijg ook een type1.
Ja, maar het modem is ook geen router. Je kan maar 1 apparaat rechtstreeks op het modem aansluiten, dan is het dus logisch dat f de XBOX f de PS3 verbinding heeft en elkaar er gewoon 'uitdrukken'. Ik zie op de site van devolo dat men meerdere plugs kan aansluiten op het modem en zo hoort het ook. Men kan niet 2 apparaten aansluiten op 1 plug die vervolgens via het stroomnet naar de andere plug gaat bij het modem.