Los bericht bekijken
  #64  
Oud 30 maart 2009, 19:15
dynd's schermafbeelding
dynd dynd is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 19 juni 2008
Locatie: Hoorn 1628/Multikabel
Ziggo Internet: Alles-in-1 Extra- Cisco EPC 3925
DTV: humax
Berichten: 103
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door enbroerse Bekijk bericht
Ik heb dit probleem nu ook sinds donderdag 26 maart. Ik heb de telefoonhelpdeskgebeld en die kon duidelijk horen dat mijn telefoon het niet deed. "mevrouw mevrouw ik kan u niet verstaan hoor!"

Via dit forum kwam ik er achter dat het aan utorrent en de upload daarvan ligt (5 kB/s). utorrent aan, spraak slecht, utorrent uit spraak goed.

Ik woon in postcodegebied 1775 en heb een webstar(!) modem.

Moet ik gewoon de monteur (pas op 6 april!) laten komen, en zodra de nieuwe modem er staat utorrent uitzetten? [moet ik dan betalen voor de nieuwe modem?]

Ik merk met downloaden geen snelheidsverlies.

Ik weet zeker dat ik dit probleem niet eerder had. Ik weet dat mijn vader (postcode 1764) iets dergelijks had, alleen kon hij de mensen niet verstaan en zij hem wel!

Hier 1628 ook dezelfde problemen, voor de wisseling/werkzaamheden geen last alles werkte gewoon zoals het moest werken, nu ze verstaan je niet of ik heb een knetterverbinding en hoort de andere kant mij wel maar ik hun niet.
Kan wel te maken hebben met uploaden.........maar voor de werkzaamheden had ik dat probleem niet en nu wel dus ligt wel degelijk bij ZIGGO.
Van de week maar eens wat abbo-geld gaan terug vragen voor telefonie, want die kan ik niet gebruiken. Internet is wel in orde hier nu.