Los bericht bekijken
  #1690  
Oud 30 maart 2009, 16:45
Phoolie's schermafbeelding
Phoolie Phoolie is offline
Member
 
Geregistreerd: 21 januari 2009
Locatie: Casema
Ziggo Internet: Alles in 1 plus
DTV: Samsung DCB 940 1R / Humax IRHD-5000
Berichten: 59
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jcompagner Bekijk bericht
ik vind dit de grootste onzin die ik maar lees hier
Waarom kan ik er wel mp3 op zetten? waarom kan ik er wel foto's op zetten?
Wat heeft dit in vredensnaam te maken met een kabel TV receiver waar jij het over hebt?
Helemaal niks nada. En mp3 spelen en foto's bekijken zijn nu net 2 dingen die hij van mij niet had hoeven doen....

Het is een tv/video afspeel apparaat om mee te beginnen, waarom dan ook alleen muziek en fotos? ik zou zeggen het is een video afspeel apparaat dus ohh speel meer soorten video af..

Je blijft aan apparaten stappelen op deze manier. (of je koopt gewoon een pc met digitale tuners en je kunt alles maar das een beetje dure aangelegenheid)
Ik vind jouw reactie de grootste onzin, zo kunnen we dus nog wel even door gaan.

Het is een HDPVR, dat komt dus neer op dat het een PVR is die HD beeld kan opnemen. Dat die foto en mp3 optie er op zit is extra (net als spelletjes op een mobiel). Waar het apparaat dus voor gemaakt is doet het ding prima. Dat het een tv/video afspeel apparaat (volgens mij alleen video, tv beelden zijn namelijk video ) is wil toch niet zeggen dat het alle formaten moet aankunnen? Of was jij ook al niet tevreden met je videorecorder omdat deze alleen maar VHS banden aan kon?

Je blijft inderdaad apparaten stapellen. Het alternatief dat je aangeeft (de PC) is denk ik inderdaad nog steeds de enige oplossing. Overigens is dit helemaal niet zo duur als jij aangeeft. Tenminste, er van uitgaande dat je al een PC hebt, moet je dus alleen de hardware kopen om van je PC een HDPVR te maken, dit kan al voor onder de 300 Euro. Zo duur is dat dus niet.