Los bericht bekijken
  #19  
Oud 29 maart 2009, 23:16
tja's schermafbeelding
tja tja is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 9 december 2007
Locatie: Cogas
Ziggo Internet: A-i-1 Plus, Modem: Ubee
DTV: LG 32LD350 (zonder CAM); Cisco 8455, Ziggo IPTV pilot, Humax Fox C
Berichten: 2.463
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Bigsmoke Bekijk bericht
@ Riparius: Je suggestie om een en ander naar de slaap/hobby kamer te verbannen is al overdacht, maar ook daar zijn dan weer extra kosten aan verbonden (zegt Ziggo) want je moet dan een splitter EN een regelbare signaalversterker kopen, het signaal komt immers maar 1 x je huis binnen en moet daar dan "gesplitst" worden (nogmaals, dat zegt Ziggo).
Meestal is een (metalen) splitter van enkele euro's voldoende, zeker als je een goede kwaliteit kabel naar de slaapkamer hebt liggen.

Citaat:
Ook verkoop wordt al overwogen, alleen wat vertel je de aspirant koper dan als reden dat je de (bijna nieuwe) Sony alweer weg doet? Liegen is niet mijn sterktste kant, vandaar.....!
Als de aspirant koper alleen de Nederlandse kanalen wil opnemen, kan hij nog wel heel wat jaren vooruit.

Citaat:
Uit je commentaar begrijp ik dat er nog geen "dubbel" digitale tuner/recorder MET ingebouwde DVD speler te koop is?
Die is er inderdaad nog niet (tenminste niet als gecertificeerd apparaat). Aangezien een dergelijk apparaat het verspreiden van hoge kwaliteits materiaal vergemakkelijkt (opnemen op DVD, DVD in de PC, en uploaden maar), zal een dergelijk apparaat waarschijnlijk ook niet beschikbaar komen door druk/eisen van de aanvoerende partijen (zenders).

Citaat:
Al met al is het dus wel zo dat ik, en velen met mij, gedwongen wordt om veel geld uit te gaan geven, en alleen om HETZELFDE te kunnen blijven doen, wat ik al jaren doe.....! Ik blijf dit onbegrijpelijk en onverteerbaar vinden.
De grote massa kijkt alleen naar de eerste tien zenders die voorlopig nog analoog beschikbaar zullen blijven. In jouw situatie is de wijziging natuurlijk k*t, maar de meesten zullen er weinig van merken.