Los bericht bekijken
  #3  
Oud 29 maart 2009, 13:39
Roos 05's schermafbeelding
Roos 05 Roos 05 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 29 maart 2009
Locatie: Den Haag Casema
Ziggo Internet: Z1
DTV: Humax IR-FOX C
Berichten: 7
Question

Dank je wel voor je antwoord.
Het is een kleine modulator (kostte zo'n 16 euro), vorig jaar gekocht bij Stuut en Bruin in Den Haag. Er zit alleen een ingang in voor antenne in en een voor tv uit en een ingang voor de stroom met DC 12 volt. Er staat nog op "channel 30-39, maar ik weet niet wat het betekent. Ook weet ik niet het merk van de modulator, want er staat niets op en het doosje heb ik niet meer. Ik heb hem vorig jaar gekocht voor mijn tv in Frankrijk, ook zonder scart. Dat ging prima met prima geluid. Ik kijk daar met een satelliet. Inmiddels heb ik in Frankrijk een kleine flatscreen gekocht en daar zat scart op.
Nu gaat bij ziggo TV 5 er uit en daar kijk ik vaak naar. Maar ik wil geen andere tv kopen, omdat ziggo zo maar het aanbod verandert en omdat ik er geen geld voor heb. Deze sony KV-1882EC tv is nog prima. Op de achterkant zit alleen een ingang voor de antenne, verder niets.
Ik heb er geen verstand van. Nu heb ik diverse kabels lopen tussen de tv, modulator, video en de antenne aansluiting van Ziggo. Ik kan alles ontvangen, maar zonder geluid dus. Het is goed mogelijk dat ik iets fout heb gedaan. De video ontdekte ik als laatste, daar moest ik dus ook een kabel van gebruiken. De kabel van de video van RF out heb ik in de antenne-in van de modulator gedaan. De kabel van de antenne aansluiting van Ziggo dus, heb ik in de ontvanger gedaan, in de "cable in" ingang. De ontvanger en de tv heb ik met de bijgeleverde kabel verbonden van tv out op de ontvanger in de antenne ingang van de tv. Op de ontvanger zit nog een ingang "tv/vcr" en daar zit nu niks in. Dat begrijp ik niet, want dat is toch de video. De beide scart kabels zitten goed in de ontvanger en ook in de scartingang van de video. Ik heb naar mijn weten goede coax kabels. Op de video zit ook een "RF in" ingang, maar daar heb ik ook niets in.
Omdat ik eerst geen signaal kreeg heb ik steeds op een andere manier de kabels aangesloten. Zoals het nu zit werkt het. Als ik iets verander valt het signaal weer weg. De ontvangst is 46%, is dat voldoende?

------------------------------------

Ik heb zonet gebeld met ziggo. Die lieten mij weten dat modulators niet door hen ondersteund worden en dat ik een andere tv moet kopen.

Is er iemand die een oplossing weet voor mijn probleem, want ik wil heel graag ook na 9 april naar TV5 blijven kijken.

Laatst gewijzigd door Roos 05; 29 maart 2009 om 15:47 Reden: verder info ziggo