Los bericht bekijken
  #13  
Oud 29 maart 2009, 10:55
Mike18's schermafbeelding
Mike18 Mike18 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 2 april 2008
Locatie: Den Haag - Casema
DTV: Humax iHDR5050 / iHDR5200 / Cisco 8485DVB
Berichten: 16
Standaard

Het is weer zover mensen. Voor degene die het nog niet weten, als de de klok een uur voor of achteruit gaat, gaan de ingestelde timers OOK een uur voor of achteruit, bovenop de zomertijd. Een starttijd van 20:30 wordt dus omgezet naar 21:30.

Dit gebeurt op een willekeurig moment, dus als de timers op dit moment goed staan, ga er dan niet vanuit dat het over een uur nog zo is! Op elk moment kan en zal dat veranderen.

Dankzij ervaring uit het verleden heb ik nu besloten om niet af te wachten maar zelf de tijden aan te passen ondanks dat ze goed leken te staan. Dan maar een minuutje eerder laten beginnen, dacht ik. Zomertijd was inderdaad al ingegaan op het apparaat.
Op het moment dat ik de eerste timer aan het bewerken was, verdween 1 voor 1 de complete reeks ingestelde timers voor mijn ogen! Ik bleef achter met een lege lijst. ~slik~
Maar geen paniek. Nadat ik er uit was gegaan en weer opnieuw in de geplande timers was de hele lijst terug, en nu, inderdaad, alle tijden waren een uur vooruit gezet. Nu kon ik ze handmatig 1 voor 1 aanpassen en heb alle tijden weer een uur teruggezet. Ik ben weer veilig voor een half jaar...