Los bericht bekijken
  #754  
Oud 28 maart 2009, 19:01
G.bruiker's schermafbeelding
G.bruiker G.bruiker is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 10 november 2008
Locatie: Ziggo
Ziggo Internet: Alles in een extra 200/20,Ubee EVW320b
DTV: 2x Samsung CI+ TV met SMiT cam,Samsung SMT-C7140A HD Recorder, Humax 5300C
Berichten: 3.310
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Eduard08 Bekijk bericht
Vreemd verhaal.
Ik zou haast zeggen: Ziggo mag je wel een nieuwe sturen als ie niet aan de praat te krijgen is.

Bleef die card niet te allen tijde eigendom van Home/Ziggo? Nou, dan is ie nu dus aan vervanging toe.
Dat is een goede opmerking.. die laatste... de helpdesk heeft ook aangeraden de kaart te vervangen voor een ander maar, en nu komt de grote maar:
Ten eerste moet ik deze dus weer zelf betalen ( voor een kaart die toch weer de kast in gaat) en ten tweede: ik moet hem weer registreren.
Als ik hem nu registreer valt ie zowieso buiten de regeling,en moet ik er dus apart voor gaan betalen.
Het is volgens de helpdesk niet mogelijk een kaart te "ruilen" .
Ze kunnen de oude uit het systeem halen,maar niet met terugwerkende kracht de nieuwe er in zetten.
Met andere woorden,als iemand 5 kaarten heeft en valt onder de oude regeling dan hoeft deze niets meer te betalen dan iemand met 3 kaarten.
Valt een kaart uit omdat deze niet regelmatig van nieuwe keys wordt voorzien dan schijnt deze heel moeilijk weer aan de praat te krijgen te zijn.
De bewuste kaart is ook een witte kaart waar alleen met lettertjes casema.nl op staat, een 0900 nummer,geen logo en niets er op.
Dus koop ik nu een nieuwe,dan geldt de datum waarop hij geregistreerd werd/geactiveerd werd als datum van in gebruikname en valt deze niet onder de oude regeling.
Het is dus voor de mensen die meer dan 3 kaarten hebben zaak om deze regelmatig in de decoder te doen/houden want valt ie uit en is hij niet meer aan te krijgen dan kan ie niet vervangen worden.
Vervang je hem zelf,dan ben je de kosten van de smartcard kwijt,en ga je maandelijkse kosten betalen,tenzij je er een gratis pakket op laat zetten.
Blijkbaar zijn die kaarten toch niet zo "smart" dat ze simpelweg weer "aangezet" kunnen worden.
Alsof je een auto bij de dealer koopt,maar je zal wel moeten zorgen dat de motor altijd blijft lopen,met lopende motor moeten tanken,enz.. slaat ie af dan heb je pech
Ik maak me er verder niet druk om,ik gebruik de kaart toch niet en met behulp van iemand hier is de 4e kaart werkend gekregen..
Die 5e.. tja zolang ik er niet voor hoef te dokken laat ik hem maar liggen,wilde er ooit een decoder voor aanschaffen maar dat doe ik dus niet

Laatst gewijzigd door G.bruiker; 28 maart 2009 om 19:22