Los bericht bekijken
  #6  
Oud 28 maart 2009, 13:13
Jam's schermafbeelding
Jam Jam is offline
Banned User
 
Geregistreerd: 7 juli 2008
Locatie: MK NH 1761ck
Ziggo Internet: alles in 1 extra Ubee [nieuwe type]
DTV: Cisco 8455DVB
Berichten: 481
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door om1 Bekijk bericht
Ze zouden bij het contactformulier de mogelijkheid kunnen invoeren om een eerder gegeven probleemnummer op te geven, zodat ze de gegevens erbij kunnen pakken en snel kunnen zien wat er al aan de orde geweest is. Maar nee. Ik vraag me af OF ze wel klantcontacthistorie bij houden. Ikzelf heb daarvan weinig gemerkt bij mijn contacten met Ziggo. Of ze doen het niet of de helpdeskmedewerkers nemen in de regel niet de moeite om deze erbij te pakken. Wat weer een ontzettend inefficiënte communicatie tot gevolg heeft.

Met als gevolg frustratie bij de klant die tig keer zijn probleem moet uitleggen en nog meer belasting van de helpdesk.

Ze kunnen dan wel een bestuurslid van de Vereniging Contactcenters Nederland als directeur klantenservice hebben, maar in de praktijk valt daar niks van te merken: een en al langs mekaar heen werken en overal inefficiënte processen.
klopt is ook mijn ervaring.
wat ook gewoon te idioot voor woorden is,is dat als je een klachten of contact formulier invult en je neemt er de tijd voor om alles zo specifiek mogelijk aan te geven,je het niet in je hoofd moet halen om tussentijds de helpdesk of klantenservice te bellen,anders krijg je weer een automatisch gegenereerd e-mail terug waar in staat:"wij hebben gezien dat u telefonisch contact heeft gehad met de helpdesk/klantenservice,en gaan er vanuit dat uw problemen zijn opgelost"
waarmee je klachtenformulier niet eens meer behandeld word maar in de prullenbak verdwijnt.

de helpdesk en het online systeem lijken meer een buffer met bezigheidstherapie,dan dat het bijdraagt aan snel en efficient problemen oplossen.