Los bericht bekijken
  #747  
Oud 28 maart 2009, 12:35
G.bruiker's schermafbeelding
G.bruiker G.bruiker is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 10 november 2008
Locatie: Ziggo
Ziggo Internet: Alles in een extra 200/20,Ubee EVW320b
DTV: 2x Samsung CI+ TV met SMiT cam,Samsung SMT-C7140A HD Recorder, Humax 5300C
Berichten: 3.310
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door The_Myth Bekijk bericht
Ik lees hier verschillende reacties m.b.t. het gelijk trekken van de smartcards. Dit synchroniseren is een zwaar proces, waar veel telecom bedrijven moeite mee hebben. Voordat een order door het hele proces heen is kan enige dagen duren, om nog maar te zwijgen over voordat alle klanten door het proces heen zijn. De maximale capaciteit zal liggen zo rond de 3.000 klanten per dag. Ook als de smartcards daadwerkelijk gelijk getrokken zijn, kan het nog even duren voordat de andere stappen in het proces voltooid zijn. Dus zaken als Mijn Ziggo, factuur, e.d.

Even geduld dus nog voor sommige mensen...

In progress
Ik weet niet of u werkzaam bent bij Ziggo.
Ik vroeg me alleen af waarom het een wel,en het ander niet gelijk getrokken werd.
Die 19,90 had ik al voordat ik 4 (werkende) kaarten had, die had ik al met 2 kaarten,dus ik ben blij met deze wat uitgebreidere reactie.
Is er namelijk een fout,dan moet ik bellen,is het een kwestie van het moet nog in orde gemaakt worden dan moet ik wachten.

Ik begrijp dat het samenvoegen van de kaarten dus uit 2 delen bestaat.
Het daadwerkelijk samenvoegen ( hetgeen al gebeurd is) van de pakketten.
En in een later andere stadium (1 mei) het gelijk trekken van de kosten.
Ok,daar heb ik wat aan.
De reactie van Kingping is in deze wat onduidelijk, 4 kaarten dus 2x betalen, als dat opging had dat voor alle pakketten geweest en niet alleen het plus pakket.

Bovendien klopt die hele reactie niet, ik had 5 kaarten welke alle bij Ziggo geregistreerd stonden,2 met volledig pluspakket (waar ik dus al jaren 19,90 voor betaal) en 3 met gratis basis pakket welke niet gebruikt werden en die hadden dus hun keys niet ontvangen.
Na de synchronisatie ( bij mij niet veroorzaakt door een nieuwe kaart maar door het nemen van het film1 pakket) waren er opeens 2 weg uit mijn Ziggo,de overige 3 hadden opeens alle pakketten.
Ik heb langs allerlei wegen geprobeerd in elk geval 1 van deze kaarten weer aan te krijgen hetgeen gelukt is en waar ik dankbaar voor ben.

Als er sprake zou zijn van de regeling,degene die nu al 5 kaarten hebben mogen die houden en hoeven niet extra te betalen,zou deze regeling dus ook moeten gelden voor mij,immers ik heb die 5 kaarten al zeker 2 jaar.
Netjes geregistreerd.
Dat 3 ongebruikt in een la liggen maakt weinig uit,ik heb al die jaren al dubbel betaald voor de 2 die ik wel gebruikte.
Alleen heb ik recent 2 HD decoders gekocht waardoor ik dus 4 decoders heb en op de oude decoders wilde ik in elk geval het gratis basis pakket en hiervoor de kaarten gebruiken die ik nog had liggen.
Het leek er alleen bij mij nu dus op dat ik dubbel bleef betalen voor het plus pakket en niet voor de overige pakketten.
Feitelijk heb ik zelfs nog recht op activering van die 5e kaart.
Daar heeft al die jaren gewoon netjes het gratis basis pakket op gestaan en is aangeschaft en geregistreerd lang voordat Ziggo zelfs Ziggo werd.