Los bericht bekijken
  #18  
Oud 28 maart 2009, 11:05
Bigsmoke's schermafbeelding
Bigsmoke Bigsmoke is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 22 maart 2009
Locatie: reuver
Ziggo Internet: alleen kabel /dig set top box
DTV: Humax IR-FOX C
Berichten: 29
Thumbs down

@ Riparius: Je suggestie om een en ander naar de slaap/hobby kamer te verbannen is al overdacht, maar ook daar zijn dan weer extra kosten aan verbonden (zegt Ziggo) want je moet dan een splitter EN een regelbare signaalversterker kopen, het signaal komt immers maar 1 x je huis binnen en moet daar dan "gesplitst" worden (nogmaals, dat zegt Ziggo).

Ook verkoop wordt al overwogen, alleen wat vertel je de aspirant koper dan als reden dat je de (bijna nieuwe) Sony alweer weg doet? Liegen is niet mijn sterktste kant, vandaar.....!

Mijn TV kan HD aan, dat is geen probleem, de recorder wordt, maar ik dacht dat dat al duidelijk was geworden, vrijwel uitsluitend gebruikt
om programma opnames te maken om die de dagen erna te bekijken en dan weer te wissen. Ook wordt er met grote regelmaat een DVD bekeken of voor muziekdoeleinden een MP3 schijf gebruikt.

Uit je commentaar begrijp ik dat er nog geen "dubbel" digitale tuner/recorder MET ingebouwde DVD speler te koop is?

Al met al is het dus wel zo dat ik, en velen met mij, gedwongen wordt om veel geld uit te gaan geven, en alleen om HETZELFDE te kunnen blijven doen, wat ik al jaren doe.....! Ik blijf dit onbegrijpelijk en onverteerbaar vinden.