Los bericht bekijken
  #1  
Oud 28 maart 2009, 08:57
emphyrio's schermafbeelding
emphyrio emphyrio is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 15 maart 2009
Locatie: Leusden / Casema
DTV: FloppyDTV-C
Berichten: 4
Standaard Ziggo´s visie op emailcontact

Ziggo´s visie op emailcontact:
[sarcasme style="licht"]
  • We geven de klant een contactformulier en geen rechtstreeks emailadres. Dan dwingen we hem om alle benodigde informatie mee te sturen: handig!
  • Aangezien ons streven is 'First Call Resolution', lossen wij het probleem direct op en sturen de klant direct zijn kant en klare oplossing terug per mail.
  • We geven de klant geen mogelijkheid om die mail te beantwoorden. Als hij terug wil reageren kan dat natuurlijk alleen maar over een nieuw probleem gaan, dus dan moet hij opnieuw het formulier invullen.
[/sarcasme]

De mailtjes van de klantenservice vermelden als afzender NoReply@casema.nl, daar kun je dus niet op reageren. Gevolg is dat je nooit meer kunt refereren naar een eerder gemeld probleem. Het enige wat de helpdesk accepteert is een nieuwe, volledige probleemomschrijving.

Toen ik probeerde te verwijzen naar een vorig referentienummer, kreeg ik een standaard antwoord terug dat mijn vraag onvolledig en onduidelijk was. *Zucht* oude mailtjes erbij zoeken, probleem knippen plakken, toelichten dat ik niets heb gehoord, wanneer hoor ik iets... *Zucht*

Waarom hebben ze niet gewoon een klantcontacthistorie???? Op deze manier wordt de drempel om te mailen wel erg hoog! Ik heb echt het gevoel dat ze me door hoepeltjes laten springen voordat ze me willen helpen.

Ziggo kan hier makkelijk punten scoren door dit anders in te richten. Misschien een agendapuntje voor een overleg met Ziggo?