Los bericht bekijken
  #39  
Oud 27 maart 2009, 20:31
Ed's schermafbeelding
Ed Ed is offline
Banned User
 
Geregistreerd: 19 april 2008
Locatie: Ziggo / @Home
Ziggo Internet: Alles in 1 Extra | Ubee EVM3200 | Linksys WRT610N
DTV: Humax iPVR9200
Berichten: 3.393
Standaard

Oké... bij deze wil ik dan wel even openlijk mijn excuses aan bieden aan degenen die zich eventueel gekrenkt voelden na mijn openlijke vertoning van mijn welgemeende inmiddels diepgewortelde frustraties. Ik begrijp ook wel dat het in de ogen van sommige mensen aanstootgevend kan worden gezien, maar uh, that's life. Take it or leave it.

Neemt niet weg, dat ik de problemen niet op de ZGV heb afgeschoven. mocht dat zo geinterpreteerd zijn, sorry... beter lezen aub

Ja, mijn frustraties zaten erg hoog. Dit kwam door de ongelooflijke muur die toch tussen de klanten en het imperium genaamd Ziggo staat. Er is bijna niet door heen te komen. Onmacht dus... maaaaaaaaaaar gelukkig zijn er ook nog mensen werkzaam bij Ziggo, die door die bubbel heen prikken en je dus wel helpen.

Onbekende en eventueel andere redders in nood? Bedankt dat jullie een harde huid hebben, want schijnbaar werkt internet weer.

Ik kwam thuis, ik open internet en warempel... Google... Google?!?! Huh?!?!? Ja dus.

Telefonie werkt nog niet, maar dat zal wel wat langer duren dan.

Nogmaals bedankt en excuses... maar mocht dit weer gebeuren...? Dan schuif ik toch echt niet mijn fristraties onder stoelen of banken. Is ook leuk leedvermaak toch?

Bedankt!

Andere slachtoffers weer verbonden?